Lifestyle

Slučajnom ozljedom pri rođenju, ovaj psić je sada najslađi jednorog (FOTO)













Zlatni retriver štenci su jedna od najljepših i najnesebičnijih životinja, kućnih ljubimaca na cijelom svijetu. I ovaj nije iznimka. Iako ima jednu neobičnu karakteristiku zbog koje je ovaj pas na društvenim mrežama postao viralna.

Rae je razdragana, razigrana, super prijateljica, a zbog slučajne ozljede pri rođenju ostala je bez lijevog uha. Ali kako postaje starija, uho s desne strane preselilo se na vrh glave.

Nakon što je žena po imenu Sam podijelila slatki video Rae na TikToku, to je odmah prešlo u viralni oblik. I to s dobrim razlogom. Nemoguće je ostati ravnodušan prema ovom psiću. Nedugo zatim, vlasnica Rae postavila je nekoliko računa na društvenim medijima kako bi njezini obožavatelji iz cijelog svijeta mogli pratiti njen svakodnevni život. Skrolajte prema dolje i upoznajte najslađeg psa koji ste ikada vidjeli!

Zlatni retriver je doggo srednje veličine, poznat po gustom, sjajnom zlatnom kaputu koji pasmini daje ime. Ovi psi imaju prijateljske i inteligentne oči i kad se kreću, to čine glatkom, snažnim pokretom, noseći svoj dlakavi rep, kako kažu ljubitelji pasmine, s “veselim djelovanjem”.

Iako se čini da Rae savršeno dobro živi život jednoroga, uhu joj je i dalje potrebno puno njege. Zlatni retriveri često pate od upale uha, pa bi njihovi vlasnici trebali barem jednom sedmično provjeriti imaju li njihovi psi znakove ovih mučnih problema.



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button