Preporučujemo

VINA SA POSVETOM AS: Crvene i bijele kapljice u originalnom personaliziranom pakovanju










Ako ste neodlučni, nemate ideju šta pokloniti za rođendan, odbranu diplomskog rada, godišnjicu veze, godišnjicu braka ili bilo koju drugu prigodu, mi imamo rješenje za Vas!“ – stoji u opisu Facebook stranice „Vina s posvetom AS“.
Ako ispunjavaju obećanja, ovo je odlična „ponuda“ – pomisliće svako ko je u dilemi šta pokloniti nekome dragom povodom nekog važnog događaja ili praznika.

Mi kažemo da ispunjavaju obećanja! Tome svjedoči i veliki broj narudži i, što je još važnije, zadovoljnih naručioca. Vina s posvetom AS su stigla u sve dijelove BiH, regiona, pa čak i na druge kontinente.

Iza ove originalne ideje za mali biznis stoji Tuzlanka Amra Omerbegović, sa svojim timom, koji će sve vaše želje sprovesti u djelo. Bilo koja vaša fotografija ili poruka se može naći na boci vina koja će neizmjerno obradovati vama drage ljude. Zahtjevi su različiti, a ima i onih jako zanimljivih.

Bilo je različitih želja i zahtjeva”, kaže kreativna Amra za ženski.ba. “Govore da je najteže sa ljudima raditi, ali ja se mogu pohvaliti da su sva vina urađena sa ljubavlju, originalna, personalna i na način da su naručioci bili zadovoljni. Mnogo puta sam čula ono da sam nadmašila njihova očekivanja. Kažu da u vremenu kada nas je brzina života zaokupirala, divno je pokloniti nekome nešto tako simbolično, a što ne možete otići u supermarket i kupiti. Svako ko ga dobije se osjeća posebno jer zna da je baš za njega pravljeno. Po meni, sve narudžbe su interesantne jer su zasebne, ali eto, jedna od interesantnijih narudžbi meni bila je boca vina za ljekara, na kojoj je naručioc tražio samo natpisPomozi svakome, bez obzira koje ti vino donio“. Zatim vina koja su na sebi imala takve poruke da su djevojke našim vinom prošene, a i prijatelji pitani za kumstvo, zatim pitanja da li slučajno možemo raditi vina na ćirilici. Zaboravljaju naručioci da smo mi Tuzla, da je nama bitno koliko ljepote taj natpis nosi, a ne kojim je pismo pisano ?. Sva vina su za sebe nekako emotivna, srdačna.”

Amra nam se pohvalila da je ovo “lijep biznis” i da je imala priliku poslovati i na veliko, kada firme prave proslave pri obilježavanju praznika ili kada žele na poseban način sklopiti saradnju sa svojim partnerima. Također, su tu bile i narudžbe etiketa na boce za svadbe. Ovo je dokaz da se originalna ideja može jako dobro “prodati” i da biva prepoznata kod velikog broja ljudi različitih profila.

Cijena koja varira u zavisnosti od želja naručioca uključuje bocu vina, etikete na obje strane, kao i na čepu, po želji, te kutiju sa natpisom i bojom po želji. U izboru su crna, crvena i plava kutija. Etikete na boci mogu da sadrže tekst i slike.

Gdje god da živite, širom BiH, Amrin tim vam šalje personalizirana vina brzom poštom. U tren oka će biti u vašim rukama i spremna da iznenadite nekoga. A do sada su njihova, kreativno upakovana, vina otišla i na adrese Nine Badrić, Kikija Lesandrića, Aleksandre Radović, nekoliko fudbalera Slobode… Zašto ne i na adresu vaših najdražih?

Sigurni smo da smo vas ubijedili da je ovo idealan poklon za sve prigode i rješenje za vaše razbijanje glave oko izbora poklona za prijatelje, braću, sestre, momka, djevojku, kolege,… A potvrda će biti oduševljenje onog kome poklonite vino iz radinosti Vina sa posvetom AS.

 



Back to top button