BiH

(VIDEO) Bosanac iz Njemačke poslao poruku: Pošto je Bećirović pobijedio, vraćam se u BiHRedakciji portala Crna-Hronika javio se Nerves Sprečo iz Mravića kod Doboj Juga, a trenutno živi i radi u Njemačkoj, tačnije u Stuttgartu. Ovaj 29-godišnjak već nekoliko godina radi kao keramičar te je poručio da se vraća za Bosnu i Hercegovinu kako bi otvorio firmu u svom rodnom mjestu. Sve zbog pobjede Denisa Bećirovića.

Možda će Vas zanimati i:

“Dobra večer svima, ja se trenutno javljam iz Njemačke iz Stuttgarta da čestitam gospodinu Denisu Bećiroviću na ubjedljivoj pobjedi, na vodstvu i akobogda večeras kad se proglasi pobjeda doktora Denisa Bećirovića, ja već od utorka se odjavljujem iz Njemačke i krećem za našu lijepu Bosnu i Hercegovinu.

Iz samo jednog razloga, za bolju budućnost Bosne i Hercegovine. Dosta nam je bilo ove politike. Novi režim nova politika dolazi na vlast i vjerujem da će nam svima biti bolje. Ja sam svoju građansku dužnost obavio prije neki dan, tako da akobogda uz našeg doktora Denisa Bećirovića očekujemo sve najbolje za Bosnu i Hercegovinu, da se bori za nas sviju, i da će svima biti bolje,” izjavio je Nerves Sprečo za portal Crna-Hronika.Izvor
Crna-hronika.info

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button