Sport

BOMBA IZ PRIŠTINE: Kosovo preuzima Ćiro Blažević, do kraja godine vraća se na mjesto stare slave













Dopredsjednik Nogometnog saveza Kosova otkrio je da bi volio vidjeti Ćiru Blaževića na klupi reprezentacije

“Sjećam ga se dobro kad je bio u Prištini. Kakav je stručnjak, autoritet, i kako je radio, nije dopuštao ni jedan detalj da se do kraja ne odradi na najbolji način”, kaže Jović

Neiskustvo je učinilo svoje. Mi smo veoma mlada ekipa, koja je tek počela nastupati. Zadovoljan sam igrom moje momčadi. Na početku je bilo malih problema, ali poslije smo napravili šanse, rekao je za Sportske novosti dopresjednik Nogometnog saveza Kosova Predrag Jović pa nastavio:

“Mi vam ne možemo nikad zaboraviti koliko ste nam pomogli što smo došli do ovog stupnja. Najbitnije je da je prijateljstvo pobijedilo, a pobijedio je i nogomet, sigurno ćete biti na Svjetskom prvenstvu, gdje će cijelo Kosovo navijati za vas.”

A onda je Jović istaknuo koga bi on rado vidio na klupi Kosova.
“Vidite, vi imate vrhunskog trenera, nama takav nedostaje. Bunjaku je perspektivan, ali pogrešno nam je momčad bila postavljena na startu utakmice. Želim da dovedemo Ćiru Blaževića.

Sjećam ga se dobro kad je bio trener Prištine. Kakav je Ćiro stručnjak, autoritet, i kako je radio, nije dopuštao ni jedan detalj da se do kraja ne odradi na najbolji način. Treba nam takav izbornik, treba nam Ćiro. Već sam pričao nešto s Fadilom Vokrrijem o tome, i još ćemo razgovarati, ja mislim da bi do proljeća Ćiro mogao biti izbornik Kosova.”

Ćiri je već 81 godina.
“Nema to veze, Ćiro je pokretač, pun iskustva, uz njega bi naš domaći trener stasao.”



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button