Sport

UZNEMIRUJUĆI VIDEO/Navijači Cruzeira zarobili i brutalno tukli vođu navijača PalmeirasaU Brazilu je došlo do velikog fizičkog obračuna navijača Cruzeira i Palmeirasa, a internetom kruži snimak na kojem se vidi kako su navijači Cruzeira zarobili protivničkog vođu.

Mafia Azul, što je naziv za navijačku grupu Cruzeira, tokom sukoba koji se desio na autocesti zarobili su vođu navijača Palmeirasa i dok je sukob trajao, doslovno su ga tukli svi redom koji su se našli u blizini.

Pored toga, brazilski mediji su objavili da ima još povrijeđenih navijača Palmeirasa, najmanje njih 10, a svi su u dobi od 30 do 50 godina i odvedeni su u bolnicu u Santa Casa de Carmpolis. Dodaje se i to da je njih devet pušteno istog dana, nakon što su im rane sanirane.

Što se tiče navijača Cruzeira, povrijeđene su četiri pristalice ovog kluba i to u dobi od 26 do 36 godina, no svi su prošli bez težih povreda i ubrzo su pušteni kući.

U sukobu spomenute dvije navijačke grupe, Mafia Azul i Mancha Verde, koristile su se drvene palice, željezne šipke i drugi predmeti.Izvor
Klix.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button