Zanimljivosti i zabava

Aligator kao kućni ljubimac? Upoznajte Wallyja: Kupa se, hoda na povodcu, zna naredbu da legne… (VIDEO)Životinje koje služe za emocionalnu potporu ljudima obično su psi ili mačke, no jedan čovjek ima – aligatora. Jedini na svijetu koji je dobio i službenu oznaku za posao koji radi. Njegov vlasnik zove se Joie Henney, a ljubimac je Wally. Joie tvrdi kako su veoma vezani.

Priča zvuči kao šala, ali Wally ima profile na svim društvenim mrežama, gdje njega i vlasnika vidimo u brojnim situacijama. Wally je, kao Joie kaže, neagresivan i nikad u životu nikoga nije pokuša napasti niti ozlijediti. Njemu je od prvog dana veoma privržen i pomogao mu je da se bori s tugom. U kratkom vremenu Joie je izgubio nekoliko članova obitelji i bliskih prijatelja, pa kad ga je prijatelj koji se bavi spašavanjem divljih životinja pitao bi li udomio aligatora koji se ne može vratiti u divljinu, odmah je pristao.

@wallythealligator

This is how Wally is fed his chicken.

♬ original sound – WallytheAlligator

No, ni sam nije očekivao da će se toliko povezati sa životinjom. Njih dvojica veoma su brzo postali nerazdvojan par, koji je poznat ne samo u zajednici, nego diljem svijeta. Wallyja je moguće upoznati, ako se javite preko društvenih mreža njegovom vlasniku, a moguće je s njim otići i na kupanjac.

Naravno, Wally je tad na uzici, ali ne kako nekog ne bi ozlijedio, nego da slučajno ne bi otplivao predaleko i ne bi se znao vratiti. Na TikToku je ta snimka pogledana 3,7 milijuna puta, a jedan je muškarac napisao:

– Dobro je, nema razloga za brigu. Iz onoga što vidim, Wally se osjeća kao zlatni retriver.

@wallythealligator

WallyGator went swimming in the Swatty!#WallyGatorESA

♬ Good Day – Nappy RootsKomentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button