Zanimljivosti i zabava

Ove dvije mačke sigurno će izmamiti osmijeh na vaše lice! (VIDEO)Neke mačke su veoma zainteresirane za komunikaciju s ljudima. Naravno, samo onda kad one to žele. Tada su voljne raditi razne šašave stvari koje njihovi ljudi obožavaju. S obzirom na to da su inače po prirodi veoma zabavne, jasno je da ta suradnja s ljudima djeluje prilično simpatično i dražesno, a često i veoma smiješno.

Na prvoj snimci vidimo mačku koja oponaša svojeg vlasnika. Kad on preskoči nevidljivu prepreku na vratima, pomno ga pogleda. Potom, na istom mjestu i sama preskače nešto što ne vidi. Vjerojatno misli da, ako njen čovjek sa svojim slabijim vidom i sluhom od njenog nešto vidi, onda je to sigurno tamo. Bolje je biti na oprezu, pa za svaki slučaj skače.

Druga snimka je pak još zabavnija. Vlasnik i mačka se očito već neko vrijeme zabavljaju tako da on podigne prste, oblikuje pištolj i ‘upuca‘ je. Ona se potom pravi da umire: teatralno se ruši na pod. No, nekad ne reagira na prvi ‘pucanj‘, pa je potrebno ‘opaliti‘ dva puta da bi sudjelovala u zabavi.Izvor
Jutarnji.hr

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button