IstaknutoTehnologija

4 koraka do bržeg čišćenja svakog prostora uz Bespoke JetČistoća doma svima je na prvom mjestu, a održavanje higijene postalo je posebno važno u proteklom periodu. Bez obzira čistite li da biste eliminisali alergene, držite li se strogog rasporeda ili jednostavno čistite za kućnim ljubimcima, ovaj proces će ići brže i jednostavnije uz pomoć Bespoke Jet usisivača kompanije Samsung Electronics.

Sa svojim vrhunskim All-in-One Clean Station postoljem, Jet se automatski prazni i puni nakon svake upotrebe. Samsungova jedinstvena tehnologija Air Pulse čisti spremnik i osigurava da sitna prašina i čestice ne pobjegnu nazad u vaš dom. Njegov napredni sistem filtracije zadržava 99,99 posto sitne prašine, a napredni višeslojni sistem filtriranja radi i tokom usisavanja. Uz Bespoke Jet možete odahnuti znajući da iz vašeg usisivača izlazi samo čist zrak.

Velika snaga za veliki nered

Čišćenje doma može biti dodatni posao ako ga morate obavljati više puta. Ako već neko vrijeme niste stigli usisati, potreban vam je snažan uređaj da to obavi odjednom.

Bespoke Jet je dizajniran sa snažnim Digitalnim inverterskim motorom sa do 210 W usisne snage. Unutra je Jet Cyclone protočna struktura koja maksimalno koristi ovu snagu usisavanja kako bi efikasno pokupila čestice prašine od početka do kraja procesa usisavanja, dok minimizira gubitke i otklanja potrebu da usisavate isto područje više puta.

Sve što trebate učiniti za područja koja zahtijevaju malo više pažnje od drugih je da podesite snagu na maksimum i usisavate s lakoćom.

Lagani šampion za čišćenje iza kućnih ljubimaca

Jurenje za svojim kućnim ljubimcem po kući može biti zabavno, ali čišćenje za njima po svakoj prostoriji u domu često uzrokuje bolove u leđima i vratu.

Usisavanje njihovih dlaka dio je svakodnevne rutine svakog vlasnika kućnih ljubimaca, a ovo je posebno važno za sve vlasnike koji pate od alergija. Štaviše, porastom sezonskih alergena, nedostatak temeljitog čišćenja mogao bi rezultirati neoptimalnim uslovima života.

Kako bi se ovo ublažilo, neophodno je da svaki vlasnik kućnog ljubimca ima lagani usisivač koji može dosegnuti do svih uglova doma, baš kao i vaši ljubimci. Čišćenje od mjesta do mjesta je lakše uz Bespoke Jet, zahvaljujući njegovom dizajnu i težini od svega 1,44 kg, koji ga čini 24 posto lakšim od ostalih usisivača. Lako klizi po podu, po tepisima, ispod kauča, pa čak i iza stolova bez ikakvog opterećenja za vaša leđa.

Dodatni nastavak sa četkicom još jedan je od načina da se riješite muke čišćenja iza naših krznatih ljubimaca. Sada možete više vremena provesti igrajući se sa svojim ljubimcima uz manje stresa oko nereda koji za sobom ostavljaju.

Dugotrajno čišćenje kada nemate puno vremena

Generalne preporuke za usisavanje najčešće korištenih područja u domu su da to obavljate jednom sedmično, pri čemu svaka sesija usisavanja varira od nekoliko minuta do nekoliko sati, zavisno od veličine prostora. A upravo za te duge sesije čišćenja, Bespoke Jet je dizajniran da bude izdržljiv i efikasan.

Recimo da su vam se najavili gosti i da morate na brzinu očistiti cijelu kuću. Odvojiva, dugotrajna baterija ovog usisivača osigurava da ste uvijek spremni, bez obzira na veličinu posla. Potpuno punjenje vam omogućava da usisavate sat vremena, a odvojiva baterija da možete udvostručiti vrijeme čišćenja nakon brze zamjene – nema gubljenja vremena na zaustavljanje i punjenje.

Zgodni dodaci za sjaj

Ne postoji ništa poput jesenjih druženja kod kuće uz hranu, piće i prijatelje, ali proliveno piće može umanjiti ljepotu ovih događaja. Zahvaljujući Bespoke Jetovom rotirajućem čistaču možete u rekordnom roku ukloniti sve što je prosuto. To znači da nema potrebe za krpom, kantom ili drugim alatima za čišćenje.

Dvostruki mokri jastučići koji se okreću 260 puta u minuti idealni su za tvrde podove i riješit će vas mikroba. Njegov ugrađeni rezervoar za vodu također može pomoći kod bilo kakvih ljepljivih tekućina. Osim toga, ako niste sigurni kako da počistite nered, njegov ugrađeni LCD digitalni ekran nudi vam sve informacije koje su vam potrebne. Intuitivne ikonice na ekranu ne samo da vas upozoravaju na problem, već vas vode kroz rješenje, bilo da je u pitanju začepljenje sistema, predmeti zaglavljeni u četkici ili filter koji nedostaje. Uz podršku za 28 jezika, također možete pratiti nivoe usisavanja koje koristite, pa čak i preostalu snagu baterije.

Kako biste savladali sve prepreke ovosezonskog čišćenja, pobrinite se da vaš partner bude Bespoke Jet kao savršeni alat. Više informacija o ovom inovativnom usisivaču potražite na linku: https://www.samsung.com/ba/vacuum-cleaners/stick/vs9500al-vc-with-all-in-one-clean-station-white-vs20a95843w-ge/.Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button