SvijetZanimljivosti i zabava

(VIDEO) Medvjedica utrčala u grad usred bijela dana!Svakakve životinje su diljem svijeta pretrčavale sportske terene. Mi smo u rubrici VauMijau tako pisali o uznemirenim mačkama koje su jurile po travi, uzbuđenim psima, simpatičnim vjevericama, pa čak i jednom zbunjenom aligatoru, od kojeg su igrači u panici pobjegli. No, polarnog medvjeda na terenu ni mi u rubrici nikad nismo imali.

Jedan se krupna bijela djevojka pobrinula da se to promijeni. Snimljena je kako prelazi terenom za baseball u gradu Churchillu, u kanadskoj pokrajini Manitobi. Zapažena je odmah čim je ušao u grad, pa su ljudi zvali nadležne službe u pomoć. Medvjedi obično u grad ulaze noću, ali po danu ih se gotovo nikada ne vidi, pa su se svi uznemirili.

No, najviše je zbunjena bila sama medvjedica. Na kraju svog putovanja, velika životinja je ušla na teren i prošetala njime, vidno iznenađena onim što vidi oko sebe. Potom joj je prišao muškarac s puškom – na svu sreću, samo ju je sedirao. Na pregledu je otkriveno da je riječ o tinejdžerici, ženki, koja je potom preseljena u svojevrsnu karantenu. U njoj će provesti mjesec dana, a onda će biti puštena u divljinu. Naravno, negdje dovoljno daleko od grada, kako svoju avanturu ne bi ponovila.

Možda će Vas zanimati i:


Izvor
Jutarnji.hr

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button