Zanimljivosti i zabava

Pogledajte kako je ova mačka ušetala u trgovinu i ukrala poslasticu! (VIDEO)

Snimak je pogledan 2,7 miliona puta, a mnogi su bili oduševljeni činjenicom da je ona veoma izbirljiv lopov…

Mačke mogu raditi svašta, no nismo se navikli vidjeti ih kako kradu. Istina, iz njihove perspektive to nije nikakav prekršaj – tu je nešto što one žele, pa su to i uzele. Odnosno, ulovile. Koja je razlika između toga da ulove kakvog miša i nešto ukusno s police u dućanu? Ako se njih pita, jedino što to dvoje razlikuje je činjenica da u lopovluk treba uložiti daleko manje energije.

Jedna mačka napravila je upravo to – ušetala u trgovinu, proučila ponudu, a onda ukrala točno određeni okus koji joj se najviše svidio i pobjegla s njim. No, nije taj bijeg bio naočito brz, više je to bio užurbani hod, tako da je jasno kako ni u jednom trenutku nije pomislila da bi je netko mogao zaustaviti.

Možda će Vas zanimati i:

Sa svojim se ‘plijenom‘ uputila u nepoznatom smjeru, a vlasnica trgovine je snimila cijeli događaj, za koji je sasvim lako moguće da se ne događa prvi put.

Snimka je pogledana 2,7 milijuna puta, a mnogi su bili oduševljeni činjenicom da je životinja veoma izbirljiv lopov. Nije uzela prvo što je bilo na polici, nego je proučila i odabrala ono što joj se najviše svidjelo.

@cutepetshow

He thought no one would notice what he was doing. #cat #catsoftiktok #foodthief #hungrycat #catstealingfood #fyp

♬ original sound – CutePetShowIzvor
Jutarnji.hr

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button