LifestyleU fokusu

Eurofarm Centar: Nova urbana poliklinika u Tuzli, najbolji izbor za vaše zdravlje










Eurofarm Centar je najveća bh. privatna zdravstvena ustanova i u mjesecu decembru je otvorila novu polikliniku u Tuzli. Ovo je sedma poslovnica Eurofarm Centra koji sada svojim pacijentima omogućava pružanje zdravstvene usluge u Sarajevu, Goraždu, Visokom i Tuzli.

Eurofarm Centar Poliklinika u Tuzli se nalazi na adresi Maršala Tita do 34 B (zgrada Toranj), a rezervacije termina je moguće izvršiti telefonskim putem pozivom na broj 035 416 – 600.

Cilj Eurofarm Centra je da svojim pacijentima obezbjeđuje visoko kvalitetnu i sveobuhvatnu zdravstvenu uslugu od strane najeminentnijih stručnjaka iz oblasti zdravstva, a prema riječima izvršnog direktora, Kenana Kekića, poliklinika u Tuzli, sa trenutno 12 zaposlenih, upravo nudi takvu uslugu.

Možda će Vas zanimati i:

Poliklinika u Tuzli u mogućnosti je ponuditi usluge iz oblasti opće i interne medicine, medicine rade uz ultrazvučnu dijagnostiku i radiologiju te oftalmologije, neuropsihijatrije i psihologije, a za pacijente do kraja 2019. godine omogućen je popust na sve usluge od 50%.



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button