Sport

(VIDEO)Divna gesta karatiste Hamze Turulje: Ocu je za rođendan poklonio putovanje na umru













Hamza Turulja, seniorski prvak Balkana u karateu, izrazio je duboku zahvalnost prema svom ocu na njegovom 67. rođendanu. Umjesto tradicionalnih poklona, Hamza je odlučio darovati svom ocu posebno iskustvo – putovanje na najsvetije mjesto na planeti.

U emotivnom videu koji je podijelio na društvenim mrežama, Turulja je istakao važnost obitelji iznad bilo koje medalje, pobjede ili priznanja. Njegov otac, kako ga opisuje, predstavlja vječitu podršku, oslonac i prijatelja bez interesa. Turulja je naglasio očevu posvećenost obitelji, vjeru i zahvalnost prema Gospodaru.

Turulja je izrazio svijest o tome da se nikada neće moći dovoljno odužiti svom ocu za sve što je učinio za njega. Ipak, želi mu pokazati svoje pobjede, uspjehe i lijepo ponašanje kao znak zahvalnosti i poštovanja prema odgoju koji je dobio.

Svojim gestom, Hamza Turulja želi potaknuti i druge da čine dobro svojim roditeljima, podsjećajući ljude da ne uzimaju svoje roditelje zdravo za gotovo, jer, nažalost, mnogi to shvate tek kad ih izgube.

Poruka završava s emotivnim željama za ocem – puno zdravlja, sreće i ljubavi, te izražava nadu da će očeva putovanja biti blagoslovljena. Turulja izražava želju da njegov otac ostane njegov pravi i iskreni prijatelj, kao što je uvijek bio.

 



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button