Big Bang #HerojiGeneracijeIstaknuto

Preostala su četiri dana za prijavu na BigBang TK #herojigeneracije

BigBang Challenge #herojigeneracije je multimedijalni projekat i društvena platforma koja prepoznaje nove lidere među mladima. Projekat predstavlja i nagrađuje uspješne mlade ljude iz raznih sfera života.

Predhodne dvije godine smo u predstavili i nagradili preko 250 inspirativnih, uspješnih mladih ljudi. Sve te pozitivne priče smo svakodnevno pričali kroz Kameleon medijsku platformu (Radio, Web, Socijalne mreže).

Pozivamo sve mlade sa područja Tuzlanskog kantona da se prijave ili da nominuju nekoga za najveće priznanje za mlade! 

KAKO SE PRIJAVITI???

Prijave se vrše putem online forme na web stranici www.bigbang.kameleon.ba/prijave a sve što je potrebno jeste da ispunite prijavni obrazac, nakon čega ulazite u nominaciju za odabir ovogodišnjih kandidata za BigBang priznanje.

Kategorije u koje se možete prijaviti ili prijaviti nekoga su: Ekologija, Građanski aktivizam, Inovacije, Sport, Muzika, Umjetnost i kultura, Mediji i medijski uticaj, Evropski put, Poduzetništvo i startup, Nauka i obrazovanje. 

Kao što je navedeno na svim dosadašnjim radionicama koje je organizovao Radio Kameleon, BigBang nije takmičenje nego način promocije uspješnih mladih ljudi i uspješnih priča na području Tuzlanskog kantona.

Kako je to izgledalo predhodnih godina:Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button