PreporučujemoTuzlaTuzlanski kanton

Jedinstvena prilika za mlade koji žele učiti više o projekt menadžmentu

Udruženje mladih žena “GirlTHing” organizuje radionice u sklopu projekta “Projekt menadžment u IT-u”, namijenjene mladima od 18 do 30 godina koji žele naučiti više o projekt menadžmentu.

Ovaj projekat ima za cilj da pruži uvod u ove metodologije upravljanja projektima, čime će mladi steći dovoljno znanja da se vrlo lako mogu uklopiti u rad projekata kompanije u kojoj počnu raditi. Projekt neće obuhvatiti samo djevojke/žene iz naše lokalne zajednice nego i muškarce i to tako da će 80% mladih koji učestvuju u ovom projektu činiti žene, a ostalih 20% muškarci.

Prve dvije aktivnosti su webinari koji će se održati 28. septembra i 5. oktobra putem Google Meet platforme u periodu od 18 do 20 sati. Nakon toga, održat će se i dvije radionice uživo 8. i 9. oktobra u Tuzli.

Edukatorica na ovom projektu je Jasmina Hodžić Brković, mag. ing. elektrotehnike, uz pomoć koje će učesnici imati priliku upoznati se sa različitim konceptima projekt menadžmenta.

Više o samom projektu i edukatorici moguće je pronaći na društvenim mrežama GirlTHing-a.

Prijave su otvorene do 22. septembra ili do popune mjesta, a svi zainteresovani se mogu prijaviti putem linka kojeg mogu pronaći na našim društvenim mrežama (Facebook i Instagram) ili klikom na link: www.girlthing.ba/prijava_projekt_menadzment_u_it

Projekat je podržan od strane Grada Tuzla i Instituta za razvoj mladih KULT.Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button