Promo

Za bolju školu!: Bingo City Centri u Sarajevu i Tuzli donirali novac dvjema osnovnim školamaProjekat “Za bolju školu!“,  aktivnost je koju je Bingo City Centar Tuzla pokrenuo 2021. godine,  sa željom da se doprinese zajednici, kroz obezbjeđivanje pomoći osnovnim školama u Tuzli.

Ove godine, centru iz Tuzle se pridružio i Bingo City Centar Sarajevo. Tako su osnovne škole, na području Tuzle i Sarajeva, učešćem u projektu pod nazivom ”Za bolju školu”, dobile priliku osvojiti donaciju za sretan početak nove školske godine.

Od 24. augusta, do 14. septembra, nakon obavljene bilo koje kupovine u trgovinama Bingo City Center Tuzla i Bingo City Centar Sarajevo, svi kupci centara su mogli svoj račun ubaciti  u ormarić s oznakom odabrane škole kojoj žele da BCC pokloni donaciju, u iznosu od 5.000 KM.

Možda će Vas zanimati i:

Najveći zbir računa, ove godine, u Tuzli, imala osnovna škola „Tušanj“, a Sarajevu osnovna škola „Čengić vila I“. Obje škole će dobiti po 5.000 KM kao donaciju, sa ciljem da se nastavnicima, učenicima i učenicama olakša početak nastave.

„Malim koracima, kojih je iz dana u dan sve više i više, želimo potaknuti i naše prijatelje, poslovne partnere i ostale kolektive da pomažemo lokalnu zajednicu, kako bi školski dani i povratak u školske klupe bio ispunjen radošću i smijehom,“ izjavili su predstavnici BCC Tuzla i BCC Sarajevo.

Predstavnici ova dva Bingo City Centra vjeruju da je ovo jedan od načina kako se mogu zahvaliti svojim zajednicama na povjerenju koje su im pružile. „Za bolju školu!“ je ponovo tu u avgustu 2023. godine.Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button