Zanimljivosti i zabava

Pogledajte kakve sve nestašluke su mačke u stanju izvesti! (VIDEO)Od spavanja u lusteru i vješanja za istog, preko uništavanja toalet papira, skoka na stropni ventilator koji radi…

Svi koji su ikad živjeli s mačkama reći će da su to neopisivo umiljata stvorenja kad su raspoložena, ali znaju biti pravi nevaljalci. Stvar je u tome da su jedina stvorenja do kojih je mačkama u ovom svemiru stalo – one same. Istina, mogu im i druga stvorenja biti draga, mogu ih čak i voljeti, ali uvijek će najviše voljeti same sebe.

Kad to čovjek ima na umu, kao i činjenicu da su to jako inteligentna stvorenja, onda ga ne čudi što im sve padne na pamet i što sve smatraju zabavnim. Od skakanja na luster, preko uništavanja toalet papira, skoka na stropni ventilator koji radi, slučajnog rušenja stropa… Mačke ni ne pomišljaju na opasnost – sve je zabavno, sve je sjajno i sve se čini kao izvrsna prilika za avanturu.

Naravno, nekad nije, a to objašnjava one situacije kada ih njihovi skrbnici izvlače i spašavaju s raznih mjesta i iz neobičnih položaja. Samo će se novopečeni vlasnici upitati kako su im ljubimci tamo dospjeli – oni iskusniji znaju da, ako živi s mačkom, čovjek mora biti spreman na doslovno sve.

@joe_rain0

the end #cats #funny #funnyvideos #pet #catsoftiktok #cats #pets #fyp #foryoupage #fypシ

♬ Cancan – As des AsIzvor
24jutarnji.hr

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button