BiHIstaknutoTuzlaVijesti

Teleperformance BH otvara svoja vrata govornicima njemačkog jezika!

Teleperformance TuzlaTeleperformance, vodeća kompanija i globalni lider u svijetu za pružanje usluga digitalnih servisa i korisničke podrške prema više od 1.000 poznatih svjetskih i renomiranih kompanija, sa ukupno 460 ureda u 80 zemalja i preko 350.000 uposlenika u svijetu, otvara vam svoja vrata u Tuzli. Teleperformance već uveliko uspješno posluje u Sarajevu, gdje je nakon otvaranja ureda zaposleno preko 700 uposlenika u protekle 3 godine.

Trenutno je otvoreno 150 radnih mjesta za poziciju Savjetnik za korisničku podršku za novog klijenta SKY Njemačka.

Teleperformance BiH organizuje 21. i 22. septembra dane otvorenih vrata u hotelu Mellain u periodu od 09 do 19h. Upoznajte Teleperformance, obavite razgovor i ako je vaš njemački na odgovorajućem nivou dobit ćete ponudu za posao na licu mjesta. Za sve one koji žive u Tuzli i oklini a nisu u prilici doći lično, mogu se prijaviti na tp-bih.com.

Teleperformance nudi u potpunosti rad od kuće, sigurno radno mjesto, iznadprosječnu fiksnu platu te odlične bonus modele.

Ovo je odlična prilika za ljude svih generacija u Tuzli i okolnim gradovima koji aktivno govore njemački jezik na C1 ili B2 nivou i žele posao koji uključuje redovnu komunikaciju sa ljudima u dinamičnom i modernom radnom okruženju, te koji omogućava kontinuirano napredovanje i razvoj karijernih mogućnosti.

Svi naši uposlenici mogu očekivati dugoročan angažman u ​izuzetno velikoj i stabilnoj internacionalnoj kompaniji, koja aktivno prati svjetske standarde i procese. Nudimo opušteno I brižno radno okruženje, kao i velike mogućnosti za rast i napredovanje sa nama. Teleperformance planira u naredne 3 godine interno unaprijediti blizu 100 svojih uposlenika na nova supervizorska, menadžerska i druga administrativna radna mjesta, uključujući pozicije na visokom nivou koje bi podrazumjevale odgovornosti i prema drugim našim uredima izvan bh. granica.

Želimo postati najbolji poslodavac u Tuzli i svi zainteresovani i sposobni su dobrodošli da nam se pridruže, kako bismo zasjali i unijeli dodatnu vrijednost, nove prilike i međunarodne trendove u perspektivni grad kao što je Tuzla.

Teleperformance BiH je obećanje za budućnost svih generacija i garantujemo za sve navedene stavke sa našim Vita (google Teleperformance!), ali prije svega sa našim kontinuiranim zapošljavanjem preko 700 zaposlenika u Sarajevu i cijeloj BiH, brojnim priznanjima Najpoželjnijeg poslodavca u BiH, te našim najnovijim međunarodno priznatim priznajem i certifikacijom „Great Place to Work“ na koji smo mnogo ponosni.”

Sve novosti o Teleperformancu možete pratiti putem Facebook i Instagram profila.Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button