Gdje izaći [IZDVOJENO]Gdje kupovatiPromoSuper vodič - Gdje izaći

Osmjehnite se školi uz Jumbo! Sve što trebate za početak nove školske godine

Sve počinje sa osmijehom u Jumbu. Čak i škola. Dok se djeca spremaju za prelazak sa odmora na školu u Jumbu će pronaći sve što trebaju za lakši i ljepši početak nove školske godine.

Uz širok izbor proizvoda na jednom mjestu svaka dječija fantazija bit će ispunjena.

Jedan od najuzbudljivijih dijelova povratka u školu je spremanje za povratak u školu. Djeca vole da biraju svoje nove školske torbe, omiljene sveske i olovke u boji.

Vole da pune pernice školskim priborom koji će njihove predmete učiniti privlačnijim i učiniti ih spremnim za učenje.

Zato u Jumbu su spremni svi školski  proizvodi  kreirani posebno za svaku dječiju fantaziju na jednom mjestu. Školske novitete sa omiljenim dječijim crtanim likovim koji se pojavljuju na školskim torbama , sveskama i pernicama i veliki školski asortiman predstavljaju nove Jumbo maskote: JoJo, MeiMei i BoBo.

JoJo koji voli tehnologiju predstavlja svijet tehnologije svim učenicima. Slušalice, USB, punjači, kalkulatori i šta god vam treba od tehnoloških dodataka Jojo će pronaći u Jumbu.

Najzabavniji lik je BoBo, koji je zadužen da svima nađe igrice i igračke za zabavu i učenje, a tokom škole predstavlja igračke koje će učenje učitniti zabavnijim kao kako i vrijeme poslije škole.

MeiMei će predstaviti kutije za užinu, flaše za vodu, kabanice sa različitim dizajnom.

Sve što vam može zatrebati za školu ovog septembra naći ćete na jednom mjestu u jednoj od Jumbo prodavnica.

Jumbo prodavnice posjetite u Sarajevu, Banjaluci, Mostaru, Cazinu, Bijeljini i Tuzli ili obavite kupovinu na www.jumbo.ba.

Dobrodošli u svijet osmijeha, Jumbo.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button