Promo

IQOS je “Zagrijan za naš grad”: evo koje mjesto trebate obavezno posjetiti ovogodišnjeg SFFa

Globalno poznati Sarajevo Film Festival se ove godine održava od 12. do 19. avgusta na poznatim lokacijama u Sarajevu, a iako je događaja kao i uvijek, puno, donosimo vam one koji ne trebate propustiti. Zašto? Jer predstavljaju bolji izbor za vas i okolinu.

“Zagrijani za naš grad”

To što je festival ne znači da ne moramo misliti o boljim izborima koji će nas pratiti i kasnije. IQOS jeste bolja opcija od nastavka pušenja cigareta, ali nije bez rizika i oslobađa nikotin koji izaziva ovisnost. U IQOS prikolici u centru grada moći ćete tako saznati šta čini IQOS boljim izborom, popiti kafu, ali i družiti se sa Tarikom Filipovićem i Brankom Đurićem Đurom.

Možda će Vas zanimati i:

Milan Popović, naučni komunikator, će praktično objasniti prednosti IQOSa, i naučne principe na kojima se zasniva.

“Almadebysisters” – Saradnja koja pomjera granice festivalskog iskustva

Saradnja jednog od najpoznatijih domaćih modnih brandova, “Almadebysisters” i IQOSa pomjera granice festivalskog iskustva. “Almadebysisters” su samo za ovu priliku dizajnirali ekskluzivne majice s porukom: bez vatre, bez dima, bez pepela, bez neprijatnih mirisa. Ovu vrijednu uspomenu IQOS korisnici moguće je dobiti samo na lokaciji vozila „Zagrijani za naš grad“, gdje se uz kafu i razgovor razmjenjuju informacije i savjeti o IQOSu, našem gradu, festivalu i filmovima.

Tesla – auto budućnosti

A da je sinonim za brand koji ide u korak sa vremenom i teži da svojim korisnicima konstantno nudi nova iskustva, IQOS je dokazao i kroz omogućavanje svojim platinum i gold korisnicima iz Sarajeva da uživaju u vožnji Teslom, kako ga mnogi nazivaju – autom budućnosti. I ovaj automobile, baš kao i IQOS, zasniva se na premisi da u budućnosti trebamo praviti izbore koji su bolji ne samo za nas nego i našu okolinu, a ako izbor već postoji, da se trebamo što prije opredijeliti za njega.

Korisnike koji se registriraju za vožnju Teslom također očekuje i poseban “treat”, večera za dvoje u poznatom sarajevskom restoranu “Barca”.

Kafa, piće prije ili poslije filma? Zašto ne i prije i poslije?

Kako biste se ‘zagrijali’ prije filma ili razmijenili utiske poslije, IQOS vam omogućuje da svih osam dana trajanja festivala, na dvije najpoznatije lokacije u Sarajevu – KAWA i Delikatesna radnja – u periodu od 20.00 do 22.00 i od 22.00 do ponoći, organizirati IQOS warm up nights – zagrevanje za nezaboravne filmske noći. Goste očekuju interesantni DJ-evi, sadržaji i nezaboravno druženje uz IQOS.

Eiffelov most i DJ Solomun

Recharge sebe i IQOS na pokretnom IQOS punktu koji će biti lociran na Eiffelovom mostu pored Hotela Mariott Courtyard, a posljednju noć festivala, 19.08, budi VIP i prisutvuj koncertu DJ Solomuna, jednog od najpoznatijih majstora ovoga zanata u svijetu. VIP experience na dan zatvaranja SFFa uz Solomuna na Titovoj ulici je će zasigurno biti nešto vrijedno gledanja i slušanja.

Od prvog dana IQOS brend je poznat kao brend sa velikom misijom, nastao iz želje kompanije PMI da više od milijardu odraslih pušača koji ne žele ostaviti cigarete ponudi bolju opciju, i iz dana u dan pokazuje koliko cijeni svakog pojedinca koji je donio bolju odluku za sebe i napravio jedan korak ka budućnosti bez duhanskog dima.

Kroz sve ove aktivnosti i neverovatne doživljaje brend IQOS je prikazao šta u realnosti znači staviti korisnika na prvo mesto i da je IQOS zajednica mjesto gdje se mijenjaju navike, mjesto dobrih promjena i novih iskustava gdje se stvaraju uspomene za cijeli život.Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button