Vijesti

PANIKA NA ESTRADI Kod Đošinog dilera nađen spisak pjevača koji se drogiraju




Policija je zaplijenila spisak “dužnika” vodećeg dilera iz srbijanskih jet-set krugova, a među estradnjacima je zavladala neviđena panika.

Otkriće da su glumac i voditelj Bogoljub Mitić zvani Ðoša i pop ikona Bebi Dol upleteni u vodeći narko-lanac na estradi uzbunilo je mnoge poznate ličnosti. Gotovo čitava estrada mjesecima živi u paranoji zbog opasnosti da bi uhapšeni diler mogao da otkrije policiji kome je sve prodavao drogu i u kojim količinama. Sagovornik Kurira upoznat sa čitavim slučajem otkriva da su se podjednako uplašili oni koji su narkotike kupovali za ličnu upotrebu, ali i oni koji su preko uhapšenog nabavljali veće količine droge, najpre kokaina, da bi ga dalje distribuirali kolegama estradi.

– Poslije hapšenja dvojice dilera koji su mjesecima bili na policijskim mjerama, a u čijim presretnutim razgovorima su identifikovani Mitić i Bebi Dol, pojedini estradnjaci su u strahu da se ne sazna da su im oni bili redovne mušterije.

Naime, kod jednog od njih pronađen je poduži spisak ljudi iz srpskog šou-biznisa, među kojima ima i vodećih imena sa srbijanske estrade. A količine su različite, od jednog do dva grama za ličnu upotrebu do 50-70 grama za dalju prodaju – kaže izvor iz istrage.

Policiji, kako saznaje list, nisu zanimljivi ni Ðoša, ni Bebi Dol.

– Ðoša nije uhapšen, niti se protiv njega vodio bilo kakav postupak. A razlog je navodno taj što je Ðoša za njih sitna riba. Naime, oni nisu htjeli da ga uhapse po svaku cijenu, već da bi preko njega i Bebi Dol došli do glavnih među dilerima, koji prodaju mnogo veće količine droge – kaže izvor blizak istrazi.

 Vesna Vukelić Vendi

Vesna Vukelić Vendi odgovorila je na optužbe koleginice Bebi Dol da koristi narkotike. Naime, Bebi Dol je izjavila da i Vendi zovu Bebi Dol, te da su vjerovatno njih dvije pomiješali u policiji.

– Bebi je neviđeni ološ i moralni degenerik. Prvi put čujem da mene zovu Bebi Dol. Ona je jedan tapacirani kostur koji je truo iznutra. Baš kao što izgleda, takva joj je i duša. Ne treba čovjek da bude mnogo inteligentan da vidi da ona konzumira narkotike, ona je bila drogirana i kada je pričala to za novine. To je posljednji model božje nakaze, ona je lukavo i zlo stvorenje – rekla je Vendi.

Topalko: Ja sam najčistiji

Vjerujete da ja ništa ne znam o tome. Ja sam ti najčistiji čovjek u životu što postoji. Sve što koristim je domaća rakija i cigarete, i to ne uvlačim. U moje vrijeme se nije drogiralo, već se samo lizao selotejp, i to sa one glatke strane.

Ljuba Aličić-Nek crknu zbog droge

Uopšte me ne interesuju oni koji to koriste, ja se ne petljam. Pa šta i ako sam čuo da se to masovno koristi na estradi, šta vam znači da vam kažem? Mogu samo da dodam da svako ko to koristi neka crkne, pa makar bio to moj kolega!

Maja Nikolić-Ne sudim ljudima

Ne koristim drogu, niti me zanima da li je neko koristi. Ðošu mnogo volim i njegova je stvar šta će raditi sa svojim životom. Ja nisam neko ko ima pravo da sudi ljudima, a ponajmanje onima koje poznajem i koji su mi dragi.

Dado Glišić-Mnogo sam propatio

Moj je stav da je definitivno najveće zlo koje može da zadesi planetu. Mislim da je dosta prisutna u društvu. To je stvar sistema, većih sila, kosmosa. Nama je samo nametnuta, mi smo taoci tog ludila.

Izvor: avaz



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button