Promo

Telefoni s kojima noćni izlasci postaju još uzbudljiviji
Spremili ste se za noćni izlazak, obukli novu haljinu ili košulju i šorc koje ste kupili i idete da se nađete sa prijateljima koje niste dugo vidjeli. Uzbuđeni jer ćete ih vidjeti, ali i jer znate da kreirate novu uspomenu za cijeli život, razmišljate o tome bez čega ne biste smjeli izaći iz kuće.

Kad već razmišljate o uspomenama znate da ih nečim morate i zabilježiti te uzimate svoj Galaxy S22 Ultra jer čime biste drugo mogli najbolje zabilježiti sve osobe i trenutke koje ćete vidjeti i doživjeti.

Po dolasku na mjesto okupljanja prvo što primjećujete jeste loše osvjetljenje, ali i dalje ne brinete jer znate da vaš telefon daje najbolje fotografije u bilo kakvim uslovima. Brzo primjećujete da ne brinu ni drugi koji se neprestano fotografišu i snimaju, ali jasno vam je zbog čega kada kod njih vidite telefone iz Galaxy S22 serije.

Inovacije koje će vas oduševiti

Kompanija Samsung godinama posvećuje veliku pažnju unapređivanju svojih kamera kako bi mogle davati savršene rezultate i kada je prigušeno svjetlo, a njihove inovativne kamere, zajedno sa najbržim čipsetom i dugorajnom baterijom, podižu iskustvo korištenja ovih pametnih uređaja na sasvim novi nivo.

Zahvaljujući opciji Nightography, ne morate brinuti gdje se nalazite, da li je riječ o zabavi u bašti, vjenčanju u nekoj velikoj dvorani ili kampovanju u prirodi. Uz inteligentne opcije Super Night Solution i Adaptive Pixel sensor dobit ćete optimalno svijetle rezultate živopisnih boja. Night Solution funkcioniše kada snimate portrete, ali i kada zumirate. To znači da možete klikati bez opterećenja i razmišljanja hoće li zabava za pamćenje završiti uz mutne i tamne fotografije.

Galaxy S22 i S22+ uređaji imaju veliki senzor koji povećava piksele da bi privukao svjetlost, a super prozirno staklo smanjuje odbljesak objektiva — sve kako bi noćne fotografije i videozapisi bili jasni kao dan. Nova AI Stereo Depth Map funkcija stvari čini još boljim sa vidljivo jasnim i najsitnijim detaljima.

 

Snaga i inteligencija u jednom

Trostruka stražnja kamera i selfi kamera ovih telefona je kao profesionalna oprema koja staje u jednu ruku. Moćna glavna kamera od 50 MP, telefoto kamera od 10 MP i ultra široka kamera od 12MP uz sjajne fotografije snimaju i stabilne videozapise bez zamućenja, koji će ostati uglađeni čak i kada se krećete. Inteligentna tehnologija će ukloniti šumove u svakom kadru da biste dobili visokokvalitetne, živopisne snimke u svakom okruženju, spremne za Instagram, TikTok i druge svrhe.

Ukoliko želite da napravite i videozapise sa svojih noćnih druženja, uz telefon Galaxy S22 Ultra dobijate i mogućnost zumiranja do 100x. Ovaj telefon ne samo da ima najsnažniju, već i najpametniju Samsung kameru. Uz nove funkcije na bazi vještačke inteligencije kao što je Portrait mode, Galaxy S22 Ultra je napravljen tako da svaka fotografija izgleda profesionalno. Sa moćnim funkcijama pametne kamere koje donosi S22 Ultra, telefon sve sam radi, tako da uvijek možete da pravite impresivne fotografije i video snimke pri svakom osvjetljenju.

Galaxy S22 serija telefona postavila je standarde kada su fotografija i videosnimci u pitanju, a njihovi kreatori imali su viziju da brojnim unapređenjima nadahnu korisnike da ponovo postanu kreativni i da svoje ideje sprovode u djelo.

Sa ovim telefonima spremite se na zabavu koja traje i koju ćete moći iznova proživljavati i sjećati je se sa vrlo jasnim slikama i snimcima koje ćete moći gledati kad god poželite.Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button