Promo

Poliklinika Azabagić – Postanite dio tima jednostavnim postupkom registracije

Od 01. 06. 2022. godine u objektu Zdravstvene ustanove “Poliklinika Azabagić“  je počela sa radom Ordinacija porodične medicine “Dr. Azabagić”. Na osnovu ugovora potpisanog sa ZZO TK, od 01.07. članovima našeg tima pružamo besplatne sve usluge iz oblasti porodične medicine.

Pozivamo Vas da postanete dio našeg Tima vrlo jednostavnim postupkom registracije te da uživate u svim  uslugama iz oblasti porodične medicine kao i brojnim pogodnostima kada su u pitanju komercijalne zdravstvene usluge koje pruža “Poliklinika Azabagić.”

Nudimo Vam najkvalitetnu zdravstvenu zaštitu u skladu sa svjetskim standardima u porodičnoj medicini uz zagarantovanu brzinu, dostupnost i ekspeditivnost kod zakazivanja i realizacije ljekarskih pregleda, kao i drugih zdravstvenih usluga.

Postanite dio tima i liječite u prijatnom i prijateljskom okruženju naše Ordinacije i Poliklinike, uz naše ljubazno i stručno osoblje.

Da bi ste se registrirali, kao i za sve dodatne informacije, nazovite nas ili pošaljite poruku na naš broj 061-731-900 (dostupni smo i na Viber i WhatsApp).

Registrovati se možete i na info-pultu u Poliklinici Azabagić.

Ne oklijevajte jer bolesti ima na hiljade, a zdravlje je samo jedno”.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button