BiznisLifestyle

Borislav Doder, izvršni direktor Merkur osiguranja BH: “Nastavljajući da osiguravamo, pripremili smo za naše klijente posebne rođendanske ponude”!










U ljudskoj je prirodi da svakodnevno težimo ka novim ciljevima, razmišljamo o poboljšanju života, novim poslovnim poduhvatima, trudimo se više vremena provoditi s porodicom i prijateljima, družiti se, putovati. Često u svemu tome zaboravimo na ono najvažnije, zdravlje naše porodice i nas samih.

Jedan od vodećih osiguravatelja života u BiH Merkur BH osiguranje slavi svoj 15 rođendan, te su tom prigodom za svoje klijente pripremili posebne rođendanske ponude kao zahvala za pokazano povjerenje.

Iznenađenjima zasigurno nije kraj, tako da uz svaku sklopljenu policu životnog osiguranja tu su i pokloni iznenađenja za klijente. Tom prigodom je izvršni direktor Merkur BH Osiguranja Borislav Doder iskoristio priliku da pozove u posjetu Merkur osiguranja, zaključivanja police osiguranja gdje također ističe novi program su Perior i Optimum koji nude najveći spektar mogućih pokrića i rizika kada su u pitanju životno osiguranje i polica životnog osiguranja.

“Veoma smo ponosni na 15. godina aktivnog i uspješnog partnerstva sa našim osiguranicima i njihovim porodicama. Kao izraz našeg dubokog poštovanja i zahvalnosti za dugogodišnje povjerenje, odlučili smo se da u narednih mjesec dana u kojima proslavljamo naš rođendan, svim našim trenutnim i novim osiguranicima poklonimo do 15% popusta za 15. rođendan i to na sve novozaključene ugovore životnog osiguranja. Pored toga, sve naše klijente očekuju i prigodni pokloni i iznenađenja, stoga pozivamo sve zainteresovane da se jave u najbližu podružnicu Merkur BH osiguranja te iskoriste ove fantastične rođendanske popuste”, rekao je Borislav Doder, Izvršni direktor Merkur BH osiguranja.

U smislu unapređenja zdravlja i kvalitete života u BiH, Merkur BH osiguranje je pokrenulo značajan broj projekata od kojih se već drugu godinu zaredom realizuju i izdvajaju projekat uspostavljanja boljih uslova boravka i ishrane u osnovnim školama pod nazivom ‘’U zdravoj školi zdrava djeca’’ kao i noćna trka “MerkurRun4Lifestyle” kojom se učešćem više hiljada učesnika podstiče zdrav i aktivan životni stil.

Sunčica Kerošević



Back to top button