LifestyleZanimljivosti i zabava

Pun mjesec danas u znaku Lava













Svaki puni mjesec sa sobom donosi osjećaj da se stvari konačno razrješavaju, a pun mjesec 09. februara 2020. imaće svoje, jedinstvene karakteristike koje će različito uticati na svaki horoskopski znak. Svakog mjeseca ova lunarna faza odražava suštinu znaka u kojem se nalazi, a 09. februara 2020. pun mjesec će biti u Lavu.

Činjenica da je u znaku Lava, što predstavlja „dramu“, može značiti da će se za sve znakove događati uzbudljive i zanimljive stvari. Vrijeme je za entuzijazam, nove mogućnosti i kreativne i inovativne stvari.

Možda će Vas zanimati i:

Lavom vlada Sunce, pa kad god imamo pun mjesec u znaku Lava, to je posebno, poput zrake svjetlosti koja obasjava sve ono što u našem životu izgleda mračno i teško.

Ako ste razmišljali o uspostavljanju novih veza, možete koristiti ovaj pun mesec za izlazak i upoznavanje novih prijatelja. Ako želite pokrenuti nove projekte, potražite načine kako ih lansirati. A ako ste se uopšteno osjećali loše, napravite ono što Lavovi najbolje rade – organizujte proslavu.

Pun mjesec u Lavu daje snagu, hrabrost i inicijativu. To vas podstiče da djelujete u skladu sa svojim emotivnim i strastvenim željama, posebno u vezi sa svojim intimnim vezama i porodicom.

Mladi mjesec 24. januara, donio je neočekivane promjene, nepredvidivo ponašanje i lude promjene raspoloženja. Dakle, ovo je još jedan razlog da svoje emocije analizirate i pažljivo sagledate situaciju prije nego što djelujete. Pun mjesec 09. februara ima uticaj dvije sedmice, sve do mladog mjeseca 23. februara.

Astro Twins savjetuju šest načina na koje možete iskoristiti potencijal punog mjeseca u Lavu.

1. Učinite nešto hrabro.

Hrabri Lav je heroj zodijaka, uvijek spreman da rizikuje ili progovori kada se niko drugi ne usudi. Budite hrabri, čak i ako ste suočeni sa strahom, jer znate da je to ispravno učiniti. Lav je galaktički čuvar kreativnosti, glamura, romantike i plodnosti. Preusmjeravajući svoju pažnju prema unutra, takođe možete koristiti energiju ovog astrološkog uticaja da napravite samorefleksiju i brzo pratite neki lični rast. Napravite listu stvari u vašem životu u kojima biste mogli zakoračiti i preuzeti odgovornost. Možda krenite korak dalje i zamislite kako možete svoj uticaj iskoristiti za stvaranje veće veze sa svijetom oko sebe.

2. Budite svoj PR agent.

Pod moćnim mjesecom u Lavu, mogli biste vidjeti kako vaši napori privlače pažnju. Svi imamo nešto vrijedno da predstavimo svijetu, a ovaj mjesec nam daje dozvolu za namjernu samopromociju. Trik je fokusirati se prema van, a ne samo priželjkivati aplauz i validaciju. Kako će vaše sposobnosti koristiti drugim ljudima? Šta je tu za njih, i ponašate li se u duhu služenja svijetu, a ne vlastitom egu? Naravno, nema ništa loše ako i sami uživate u sopstvenim supersilama. Vrijeme je da predstavite svoje sposobnosti kolegama na poslu, novim klijentima ili na društvenim mrežama.

3. Samo plešite.

Ovo je idealan period da pokrenete svoje tijelo. Nova fitness rutina, yoga, ples, šta god vam odgovara, samo krenite!

4. Sijajte blistavo poput dijamanta.

Glamurozan Lav je znak koji vlada užitkom i samoizražavanjem. Zablistajte! Umjesto da se izgubite u masi, nosite nešto što bi moglo biti prikladnije za crveni tepih, nego za sumoran zimski dan.
6. Vizualizirajte srodnu dušu.

Romantika potpada pod strastveni Lavov domen: onaj slasni trenutak kada iskra privlačnosti postaje gorući plamen želje.

Izvor: Ultra.ba



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button