Tuzla

U okviru Art marketa bit će predstavljen i Wired nakit

U petak, 17.08. u bašti Sydney kafića kod pozorišta, te subotu, 18.08. u Jazz kafiću, Wired proizvodi biće dostupni na Art marketu, gdje ćete moći preuzeti i svoje narudžbe.

Iza naziva “Wired” krije se mali lokalni hobi i biznis koji je privukao dosta pažnje u posljednje vrijeme. Riječ je o ručno rađenom nakitu, a materijal po kojem je Wired prepoznatljiv i po kojem je dobio ime, je upravo žica.

Od samog početka, najveći dio asortimana čine naušnice, a moguće je poručiti i prstenje, narukvice, te lančiće. Svaki komad nakita pravljen je isključivo po želji kupca, pa tako je moguće birati veličinu ili boju. Materijal koji ih čini laganim za nošenje, dostupan je u srebrnoj i zlatnoj boji, što ga čini lakim i za kombinovanje. Motivi naušnica s Wired potpisom su najčešće apstraktna lica ili motivi iz prirode.

Možda će Vas zanimati i:

Na instagram profilu https://www.instagram.com/wir3.d/ dostupne su fotografije modela dostupnih za poručivanje i svako može pronaći nešto za sebe.

Svoj novi komad nakita možete poručiti direktno preko instagram profila ili Facebook stranice. U Tuzli ga je moguće lično preuzeti, a za ostale gradove moguće je slanje putem pošte.

Dođite na cjelodnevno druženje i večernju svirku i podržite lokalne kreativce.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button

instagram volgers kopen volgers kopen buy windows 10 pro buy windows 11 pro