Sport

VIDEO: Španci sumnjaju da je današnji žrijeb Lige prvaka namješten, evo i zašto










Ove sezone, za razliku od prethodne, nećemo gledati madridsko finale Lige prvaka. Naime, na žrijebu polufinala Real i Atletico će igrati jedan protiv drugoga te će neko otpasti.

U Španiji su s najviše pažnje pratili današnje izvlačenje te sumnjaju da je ono namješteno. Kuglice je izvlačio Ian Rush, nekadašnji nogometaš, a prvu kuglicu koju je izvukao bila je ona s imenom Real Madrida. Zanimljivo, tu kuglicu je izvukao izravno, bez ikakvog miješanja.

Možda će Vas zanimati i:

A onda potezi koji su Špance natjerali da pomisle kako UEFA ne želi ponovno špansko finale. Rush je stavio ruku među kuglice, kratko opipao svaku i onda izvukao onu s imenom Realovog gradskog rivala Atletica.

https://www.youtube.com/watch?v=EzggTRgb8c8

U Špaaniji se spominju tople i hladne kuglice, priča do koje dođe nakon gotovo svakog žrijeba većeg takmičenja, Nedavno je i bivši predsjednik FIFA-e Sepp Blatter otkrio kako su se u UEFA-i takvim metodama namještali suparnici, a sada su Španciuvjereni da krovna europska organizacija radi protiv njihovih klubova.

U drugom polufinalu sastaju se Juventus i Monaco. Prva polufinala igraju se 2. i 3. maja, a uzvrati susedam dana kasnije.

Izvor: index.hr



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button