Sport

Nogometni svijet u čudu nakon što je policija objavila službeni crtež osobe za kojom se traga










Nogometni svijet, a posebno navijači Bayerna, nasmijao se nakon što je londonska policija objavila službeni fotorobot pljačkaša za kojim tragaju, a koji neodoljivo podsjeća na najboljeg strijelca Tottenhama i reprezentacije Engleske – Harryja Kanea. Fotorobot je izazvao smijeh na društvenim mrežama zbog izuzetne sličnosti s poznatim napadačem koji je ljetos stigao u redove Bayerna.

Krajem listopada, nepoznati pljačkaš opljačkao je staricu u bogatoj četvrti Richmond u zapadnom Londonu, a policija je objavila fotorobot nakon što je dobila detaljan opis. Oblik glave, nosa, brade i područja oko očiju pljačkaša nevjerojatno podsjećaju na Harryja Kanea, a policija tvrdi da je pljačkaš star oko 30 godina, koliko i sam nogometaš.

Zabavno je primijetiti da je Kane gotovo cijeli život proveo u Londonu, gdje se i dogodila pljačka. Njemački Bild se našalio s ovom situacijom, ističući da Harry Kane ne bi trebao imati razloga za financijske brige s obzirom na to da u Bayernu zarađuje 25 milijuna eura godišnje. Ova neobična povezanost između fotorobota i poznatog nogometaša dodatno je začinila vijest i izazvala brojne komentare na društvenim mrežama.



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button