Kolumne

Mario Vranješ: Tura za pijanstvo – u čast našim budućim liderima










Plati turu jarane!!! Novonastali gurmane na ljudskoj boli. Novopečena ulizice svekolikih demokratskih stražnjica. Novorođena spodobo predodređena na ispijanje velikih količina ljudske krvi bez obzira na krvnu grupu i RH.

Ubaci još jedan žeton svoje besramnosti u svaki analni otvor koji po gabaritima, mirisima poznaješ. Udjeli donaciju za zabavu širokih i ograničeno pametnih narodnih masa. A za tu turu na mome i našem, vašem i svačijem zabavnome programu imaš blockbuster satkan od površnih likova i glavnih, neizrečenih osjećaja i misli.

Još samo danas u tvome okruženju jer sutra će sve biti mnogo prostije, vulgarnije i radikalnije. Sutra će sve to biti malo više lijevo, pornografsko. Sutra će sve to biti malo više desno, neo-nacističko, da ne kažem fašističko. Idu izbori, ponude i potražnja punit će nam očinji vid. Osmijehe sa plakata prepoznavat ćemo po jecaju stomaka koji imaju dugogodišnje iskustvo gladi i žeđi.

Plati turu jarane i za tu sitnu lovu imati ćeš sljedeće:

Život lažnih zabavnjaka, reallity sazvježđa dok se na njih lijepi tuga umišljenih veseljaka.

Razbibriga ostavljenog impotentnog silovatelja i tužnog voajera. Osveta neshvaćenog ljubavnika i ružnog papučara. Govor radnice bjelosvjetskih parlamentarnih bordela sa čistom vjerom u sebe. Suze žene,majke, supruge, domaćice dok prodaje svoj bubreg za školovanje svoje djece. Ljepota očuvanja čovjeka kao eksponata u muzeju ljudskih zabluda.

Sramota svijeta spram nerođenih koji se bore za malo sunca sa fetom ozona kao prilogom.

Ostavljene, nepotrebne i zaboravljene stvari. Kompleksi samo naši, malo više tuđi, veliki i mali.Plač djeteta u koljevci zbog isušenih materinih sisa sa ispijenim bradavicama. Smijeh krvnika u razgledanju pedofilskih web – sajtova.Vrućina još jednoga, novog, popišanog ljeta.

Sumornost, žive boje nasilja i kanalizacije geta. Zvonkost glasa koji ište komad kruha.
Dovitljivost masa koji žive još samo par godina za druge.Pravda za sve one koji pravdu nisu ni trebali. Nepravda za sve ostale,treba nešto ostaviti i za njih.Malo ljubavi svete k'o iz noir filmova. Malo izdaje lijepe k'o iz meksičkih sapunica. Ubistva duše koje samo čekaju da se njihova smrt ozvaniči. Ambicije koje se ruše, tonu, nestaju i u zadnji hropac se pretvaraju.

I na kraju svega!!!

Directed by…Drag Bog, Allah, Krišna, Buda and CO, i malo više svi mi ostali…

Mirna bagro!!! Mirna sirotinjo!!!! Mirna pameti !!!!!

K nozi!!!

Svi !!!!!



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button