Promo

Teleperformance BiH 23. i 24. u Tuzli organizuje Dane otvorenih vrata

Teleperformance, globalni lider u svijetu digitalnih servisa i korisničke podrške za više od 1.000 svjetski poznatih i renomiranih brendova, sa ukupno 460 ureda u 80 zemalja i preko 420.000 uposlenika širom svijeta, u Tuzli organizuje Dane otvorenih vrata.

Ukoliko govorite njemački (minimalno B2/C1 nivo) pridružite se Teleperformance timu u Tuzli koji je u svom svakodnevnom radu podrška korisnicima sa njemačkog govornog područja.

Ukoliko ste komunikativni, tražite dinamično radno okruženje i dobro govorite njemački jezik – i vas čeka prilika u kompaniji Teleperformance BiH! Obavite razgovor za posao sa TP predstavnicima bez ikakvih obaveza i u veoma kratkom roku možete dobiti ponudu za posao i priliku za razvoj karijere. Dođite na naše dane otvorenih vrata 23.-24.06.2022 od 09:00-18:00h, u ulici Mije Keroševića Guje 2 i obavite razgovor i vratite se kući sa ugovorom i novim radnim mjestom.

Ono što možete očekivati je sljedeće:

  • Iznadprosječna plata
  • Vrhunski Bonus modeli
  • Vrhunski program obuke, kao i raznolik posao sa sjajnim mogućnostima napredovanja
  • Moderne kancelarije sa vrlo dobrom pristupačnosti
  • Podrška vašem ličnom i profesionalnom razvoju te prilika za karijeru u internacionalnoj kompaniji i siguran posao
  • Prijavu na puno radno vrijeme od prvog dana

Teleperformance od vas očekuje sljedeće:

  • Minimalno B2 nivo poznavanja njemačkog jezika u govoru i pismu
  • Timski rad
  • Komunikativnost, pouzdanost i predanost poslu.

Dane otvorenih vrata Teleperformance organizuje 23. i 24. juna, od 10 do 18 sati.

Tokom Dana otvorenih vrata, posjetioci će se moći pobliže upoznati sa programom koji pruža Teleperformance te se dodatno informisati ukoliko žele da postanu dio ovog uspješnog radnog tima.

Obavite razgovor za posao sa TP predstavnicima bez ikakvih obaveza i u veoma kratkom roku možete dobiti ponudu za posao i priliku za razvoj karijere. Dođite na Dane otvorenih vrata 23.-24.06.2022 obavite razgovor i vratite se kući sa ugovorom i novim radnim mjestom.

Postanite dio Teleperformance brzo rastućeg tima i pošaljite svoju prijavu već danas na e-mail  teleperformance@mojposao.ba.

Ako želite biti dio uspješnog Teleperformance tima u Tuzli, požurite sa prijavom jer je krajnji rok za apliciranje 25. 6. 2022. godine.

Sve novosti o Teleperformancu možete pratiti putem Facebook i Instagram profila.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button

instagram volgers kopen volgers kopen buy windows 10 pro buy windows 11 pro