Arhiva

SKANDAL Tamara otkrila kakve perverzije Soraja radi robijašima za 500 eura










Dojučerašnje najbolje drugarice, Soraja i Tamara Đurić su sada na ratnoj nozi, i ne biraju način na koji će izvrijeđati jedna drugu, a ono što je Tamara izgovorila o Vučelićevoj je zaista skandalozno.

Usred prepirke između dvije starlete ko kome smješta hapšenja i afere, Tamara je na najvulgarniji način izvrijeđala Soraju, piše Informer.

Možda će Vas zanimati i:

– Ta Smrdaja bolje da šuti nego što laje po novinama i pakuje mi afere! U ovom gradu nema uzorka sperme koji nije probala. Zato je svi zovu Smrdaja Epruveta. Nije meni smetalo što se ona drogira. Njena stvar. Nego, što nam poslije plače i umire po ulici. Ona kada se vrati kući iz grada i skine sve plastično sa sebe: kosu, trepavice i gaće sa spužvama, ostane 60 kilograma samih fekalija. A fotošopira se do iznemoglosti i objavljuje slike po društvenim mrežama… Niko više u Srbiji neće da bude sa njom, pa je našla nekog albanskog biznismena. Taj ima gomilu braće, a Smrdaja je bila sa svima njima. Jednog od tih Albanaca je pokrala, pa je sad juri da je ošiša – izjavila je Đurićeva koja se nije zaustavila na ovome nego je nastavila da pljuje Vučelićevu za koju je rekla da za 500 eura ispunjava neobične želje zatvorenicima u Zabeli.

– Zovu je da dođe u posjetu kod njih, donese 10 ćevapa i luk i pred njima to pojede. Naravno, napravi ona i neki porno selfi, pa im pošalje, da im se nađe pri ruci kad su u toaletu – zaključila je Tamara.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button