Big Bang #HerojiGeneracijeIstaknutoU fokusu
U fokusu

Prijavi svoju ekipu na prvi multimedijalni kviz u Sarajevu

Učešće je besplatno!
Pozivamo sve mlade ljude sa područja Kantona Sarajevo da se prijave na Prvi multimedijalni kviz! Napravite tročlanu ekipu, dođite, takmičite se i osvojite tri VIP karte za EXIT festival u Novom Sadu. (Vrijednost jedne karte 630,00KM).

Prvi multimedijalni kviz za mlade Kantona Sarajevo ujedno je prva aktivnost u sklopu projekta BigBang KS. Na jednom mjestu ćemo okupiti preko 100 mladih ljudi koji će kroz jednodnevno druženje skrenuti pažnju na bitnost znanja i poznavanja prostora u kojem živimo. Događaj će biti podijeljen na 3 dijela: 1. Kviz za mlade, 2. Predstavljanje projekta BigBang KS, 3. Koncert Pop Rock škole Sarajevo.

Kviz će se održati 09. Maja od 18:00 sati u Domu mladih (Skenderija) u Sarajevu.

Pitanja će se sastojati iz raznih oblasti, vezanih za Kanton Sarajevo, umjetnost, kulturu, sport, društvo, historiju itd…

Nagrade za osvojeno prvo mjesto su 3x VIP ULAZNICE ZA EXIT FESTIVAL U NOVOM SADU (UKUPNE VRIJEDNOSTI 1.890,00 KM), za drugo mjesto 3x REGULARNE ULAZNICE ZA EXIT FESTIVAL U NOVOM SADU (UKUPNE VRIJEDNOSTI 384,00KM) i za treće mjesto dodjeljujemo nagrade našeg sponzora Eko Život. 

Pozovi još 2 prijatelja i odmah prijavi svoj tim!

PRIJAVA ZA KVIZ

Prijave timova su otvorene do nedjelje 08.05.2022. godine.

Nakon dodjele nagrada za Prvi multimedijalni kviz Kantona Sarajevo održati će se kratka prezentacija projekta BigBang #herojigeneracije i ujedno otvoriti prijave, a poslije toga uživamo uz koncert Pop rock škole Sarajevo.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button