Promo

PLAVA POLIKLINIKA: Svečano otvorena još jedna poslovnica u Bingo City Centru Tuzla

Dugogodišnji lider u zdravstvu, Plava Poliklinika, koja je dio specijalne bolnice Plava Medical Group, danas je svečano otvorila vrata šeste poslovnice na lokaciji Bingo City Centra u Tuzli.

“Prateći potrebe pacijenata u zapadnom dijelu našeg grada, potekla je ideja za otvorenjem još jedne poslovnice, pored pet postojećih na području Tuzle, Živinica i Sarajeva.  Cilj nam je da i građanima koji su udaljeni od centralnog jezgra Tuzle pružimo pouzdanu i kvalitetnu zdravstvenu uslugu, po kojoj smo prepoznatljivi, kako bi imali mogućnost brinuti o svom zdravlju u najsavremenijim uslovima. U novootvorenoj, savremeno uređenoj poslovnici okupili smo stručni tim koji će provoditi više od 2500 biohemijskih, imunohemijskih, hematoloških, mikrobiološko-parazitoloških pretraga, kao i COVID testiranje, prema standardima dobre laboratorijske prakse,” izjavio je dr. Ahmed Hujdurović, član Uprave Plave Medical Group, dodajući da će pacijentima pored laboratorijske dijagnostike biti dostupni i specijalistički pregledi ljekara.

Posebno značajno za pacijente, prema riječima dr. Hujdurović,  je mogućnost očitavanja nalaza na istom mjestu, u cilju pravovremenog postavljanja dijagnoze i ordiniranja terapije, kao i elektronsko preuzimanje nalaza.

“I na ovoj lokaciji našim pacijentima će biti dostupan elektronski servis “E-karton”,  za online preuzimanje nalaza i pristup medicinskoj dokumentaciji, u svakom  trenutku, putem mobitela ili drugih elektronskih uređaja. Time omogućavamo uštedu vremena i uvid u kompletnu medicinsku dokumentaciju online, na jednom mjestu,”  kazao je dr. Hujdurović.

Povodom otvaranja Plave Poliklinike u Bingo City Centru Tuzla pripremljene su i posebne pogodnosti:

  • besplatna krvna slika uz bilo koji nalaz do 02.06.2022.
  • Baloni iznenađenja
  • Nagrada za svakog desetog pacijenta (Astaxanthin, dodatak prehrani)
  • Do 40% popusta na laboratorijske pakete, do 30.06.2022:
  • LAB PREMIUM ZA NJU: kks, sedimentacija, ŠUK, urin, urea, kreatinin, ALT, AST, GGT, holesterol, trigliceridi, Fe, CRP, hormoni štine (FT3, FT4, TSH). – 45KM(umjesto 65KM)
  • LAB PREMIUM ZA NJEGA: kks, sedimentacija, ŠUK, urin, urea, kreatinin, ALT, AST, GGT, holesterol, trigliceridi, Fe, CRP, PSA – 40KM (umjesto 60KM)
  • LAB STANDARD: kompletna krvna slika, sedimentacija, ŠUK, urin, urea, kreatinin, ALT, AST, holesterol, trigliceridi – 20KM (umjesto 25KM)

Novootvorenu poslovnicu možete posjetiti radnim danima i vikendom od 09 do 21h.

Sve dodatne informacije možete dobiti na tel. 062 819 666. Medicina koja liječi. Srca koja brinu. Plava Medical Group.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button

instagram volgers kopen volgers kopen buy windows 10 pro buy windows 11 pro