Sport

REAKCIJA NA ODLUKU EHF-a – Bilal Šuman: Sve ovo je čudno i žalosno!













Selektor rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, Bilal Šuman bio je i više nego razočaran nakon odluke EHF da odbije žalbu RS BiH u slučaju Nuić.

“Ma ovo je žalosno. Žao mi je nas, igrača posebno. Trudimo se, borimo se, radimo, napravimo nešto u nemogućim uslovima i evo šta dobijemo. Šokiran sam i tužan. Tužno je poslije svega što smo napravili. Radimo, borimo se, iz ničega pokušavaš nešto da stvoriš onda se desi ovo. Ostao sam bez riječi”, kaže za Oslobođenje Bilal Šuman i nastavlja:

Možda će Vas zanimati i:

“Sve ovo kako je ispalo je čudno. Dobijemo ih devet razlike i desi nam se ovo. To je kao 3:0 u fubalu ili 25 koševa razlike u košarci. Desi se ovo što se nije moglo zamisliti. U ovom saopštenju EHF-a ima samo odgovornost saveza, a nigdje delegatove greške, koju je on samo priznao. Ima mnogo nelogičnih stvari u EHF-u. Desi se to da jedan Rhein Neckar Loewen igra Bundesligu i Ligu prvaka. Žao mi je nas svih, jer nismo zaslužili da igramo taj veliki meč. Imamo 21 dan za žalbu, treba ići do kraja, ali očito da se ne radi po pravilima. Taj delegat Repenšek nama je govorio da se ne brinemo da će sve biti uredu, ali ispade sasvim drugačije, ispade naša greška. “

Izvor: oslobođenje.ba



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button