U fokusu

Za najljepše trenutke u godini uz Cafe Brazil










Obzirom da je decembar mjesec čarolije, mjesec najljepših trenutaka koji su ispunjeni srećom i darivanjem, Cafe Brazil će u duhu slavlja upriličiti i darivanje “Najljepši trenuci uz Cafe Brazil”.

U nagradnom darivanju će moći učestvovati svi Cafe Brazili potrošači. Cilj darivanja je zahvaliti se kupcima Cafe Brazil na vjernosti i povjerenju, te učiniti predstojeće trenutke ljepšim i toplijim.

Možda će Vas zanimati i:

Cafe Brazil je u proteklom periodu plasirao reklamni spot pod zanimljivim sloganom “Otvori i uživaj”. Radi se o Cafe Brazil Traditional Cafe, pravoj Cafe Brazil spremnoj za minut, za više užitka i divnih razgovora. Cafe Brazil Traditional se brzo i jednostavno priprema, u tri koraka.

“Godinama težimo ostati sastavnim dijelom života naših potrošača, njihovih jutarnjih i dnevnih rituala. Zato svakim novim proizvodom i unaprijeđenjem želimo opravdati njihovo povjerenje i zahvaliti za lojalnost”, navodi voditelj marketinga kompanije Eurovip, gospodin Stojan Stojić.

Cafe Brazil svim potrošačima i svim čitaocima želi sretne i uspješne praznike te pregršt divnih, nezaboravnih uspomena sa svojim najdražima.

Za savršen novogodišnji poklon odaberite i vi Cafe Brazil, jer kada je od srca poklon je savršen.

Sve detalje o novitetima i o darivanju možete pratiti putem stranice “Najljepši trenutci uz Cafe Brazil” ili putem društvenih mreža Cafe Brazil.



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button