Svijet

Posljednji oproštaj: Matej Periš će biti sahranjen danas u Splitu

Splićanin Matej Periš, čije je tijelo pronađeno u Dunavu na Adi Huji u Beogradu, danas će biti sahranjen na groblju Lovrinac u Splitu.

Nenad Periš, Matejev otac, zahvalio se svima na podršci koju je dobijao tokom pet mjeseci potrage sa sinom te zamolio javnost i novinare da se sahrana održi u krugu najbližih prijatelja i porodice.

Možda će Vas zanimati i:

“Poštovani novinari i snimatelji, još jednom vam se zahvaljujem na saosjećanju i korektnom praćenju ovog slučaja, ali još jednom vas molim da se zbog iznimno teških trenutaka za mene i moju porodicu suzdržite od bilo kakve medijske pažnje sprovoda našeg Mateja te događaja uz sahranu. Znam da ćete shvatiti moju molbu te vam se zbog toga u svoje i u ime moje porodice zahvaljujem,“ rekao je Nenad ranije za medije.

Sahrana Mateja danas će biti na groblju Lovrinac u Splitu. Njegova porodica će primati saučešća, a zatim je planirana misa na Neslanovcu.

Matej Periš će biti sahranjen tamo gdje je i njegov najbolji prijatelj, koji je poginuo na motoru nekoliko mjeseci prije Matejevog nestanka.Izvor
Ba.n1info.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button