Promo

Uskoro u “Poliklinici Azabagić”: Besplatno liječenje za sve koji imaju zdravstveno osiguranje

U zdravstvenoj ustanovi “Poliklinika Azabagić” uskoro bi sa radom trebala započeti i Ordinacija porodične medicine “Dr. Azabagić.”

Besplatno liječenje će u novoj ordinaciji, na adresi Mitra Trifunovića Uče bb, 75000 Tuzla, biti dostupno svima onima koji imaju zdravstveno osiguranje.

Ordinacija porodične medicine “Dr. Azabagić” trebala bi početi sa radom 1. juna 2022. godine, a svi koji žele premjestiti svoj zdravstveni karton iz ambulante ili Doma zdravlja to mogu učiniti brzo i jednostavno:

“Za registraciju osiguranika potreno je manje od minut. Postupak je brz i bez zadržavanja. Registraciju pacijenta je moguće vršiti ili pozivom na broj telefona 061 731 900 (dostupni smo i na Viber i WhatsApp) ili direktno na info pultu zdravstvene ustanove “Poliklinika Azabagić”,” rekao je Dr. Amir Azabagić, specijalista opšte/porodične medicine sa dugogodišnjim iskustvom.

Poliklinika Azabagić nudi najkvalitetnu zdravstvenu zaštitu u skladu sa svjetskim standardima u porodičnoj medicini uz zagarantovanu brzinu, dostupnost i ekspeditivnost kod zakazivanja i realizacije ljekarskih pregleda, kao i drugih zdravstvenih usluga.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button

instagram volgers kopen volgers kopen buy windows 10 pro buy windows 11 pro