Promo

Omega d.o.o. donirala 20 Beko UV sterilizatora UKC-u Tuzla i UKC-u Republike Srpske u vrijednosti od 10.000 KM

Omega d.o.o. kao generalni uvoznik brenda Beko za bosanskohercegovačko tržište je donirala 20 UV Beko sterilizatora UKC-u Tuzla i UKC-u RS u cilju poboljšanja uslova boravka u zdravstvenim ustanovama.

Moderni UV sterilizatori (Beko Hygiene Shield UV sterilizator UVC 5033 TA) dezinfikuju predmete od plastike i metala, uništavajući viruse u velikom procentu.

Zahvaljujući najsavremenijoj tehnologiji mogu se sterilisati igračke, mobilni telefoni, medicinska oprema, ali i bočice za bebe i cucle. Svojom tehnologijom UV sterilizatori spriječavaju širenja virusa COVID-19, a također biti će od velike pomoći kako djeci i roditeljima, tako i zaposlenima u institucijama koje im pomažu u borbi protiv raka.

Možda će Vas zanimati i:

„Obzirom da ove godine Omega d.o.o. obilježava 20 godina uspješnog partnerstva sa kompanijom Beko Balkans odlučili smo da doniramo 20 savremenih Beko sterilizatora koji će doprinjeti boljim uslovima boravka i rada u našim zdravstvenim ustanovama,“ izjavila je Alma Krasnići, voditelj marketing službe Omega d.o.o.

Kao društveno odgovorni lider na tržištu bijele tehnike u BiH, Omega d.o.o., je uručila donaciju u vidu modernih UV sterilizatora, u vrijednosti od 10.000 KM, zbog kojih će uslovi za liječenje u zdravstvenim ustanovama biti znatno bezbjedniji za naše najmlađe.

Omega je ponosna što je bila dio ovog projekta i nastojat će i dalje podržavati ovakve donacije i učestvovati u raznim akcijama pružanja pomoći onima kojima je to najpotrebnije.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button

instagram volgers kopen volgers kopen buy windows 10 pro buy windows 11 pro