BiH

Na Jahorini se ponovo razboljelo desetak osnovaca

Učenici petog razreda OŠ “Branko Radičević” otputovali su 18. maja na Jahorinu u „Školu prirode“, međutim sinoć je oko desetak osnovaca dobilo stomačne tegobe. Poznato je da đaci imaju virozu i da su pod stalnim nadzorom pedijatra.

Prema trenutnim informacijama, stanje nije alarmantno, jer djeca nemaju visoku temperaturu, danas se već dobro osjećaju. Sa njima je pedijatar koji konstantno prati njihovo zdravstveno stanje.

Kako saznaje Srpskainfo, djeca su uz dogovor sa roditeljima ostala na Jahorini do kraja ove ekskurrzije, jer kako kažu, sada se dosta bolje osjećaju.

“Učenici sa nastavnim osobljem borave u hotelu “Nebojša”, ali su nam roditelji rekli da je trenutno dosta viroze prisutno, pa su se možda neka djeca i u Banjaluci zarazila,” naveo je Siniša Rendić, direktor ove škole.

Podsjećamo, učenici petog razreda Osnovne škole “Petar Kočić” i “Branko Ćopić” iz Prijedora koji su ranije boravili na Jahorini u “Školi prirode”, imali su slične tegobe i 18 djece je završilo na infuziji.

Cilj programa “Škola u prirodi” je socijalizacija djece kao i podsticanje pravilnog psihofizičkog i socijalnog razvoja učenika, otklanjanje ili korigovanje negativnih činilaca razvoja djece.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button

instagram volgers kopen volgers kopen buy windows 10 pro buy windows 11 pro