Lifestyle

Napokon je i to otkriveno: Evo kako izgledaju muškarci koji se najviše seksaju










SAMOPOUZDANJE. Društvenost. Humor. Osobine su za koje se žene slažu da je dobro da ih muškarci imaju što više. Kad je riječ o fizičkim atributima, i tu se većina žena slaže da je veće bolje. No veličini nije toliko bitna kao što mislite, bez obzira na to govorimo li o veličini penisa ili visini, piše GQ.

Istraživači sa sveučilišta Chapman ispitivali su 60 058 heteroseksualnih muškaraca i žena, a zanimao ih je broj njihovih seksualnih partnera, njihova visina i tjelesna težina. Ispostavilo se da je prosječan broj seksualnih partnera kod muškaraca i žena između 30 i 44 godine iznosio osam. Niži muškarci su prema ovom istraživanju u prosjeku spavali s pet žena, dok se kod viših da brojka penjala na deset. Razlika među tim brojkama i nije bila drastična kao što se očekivalo.

“Ovi rezultati pokazuju da je visina ipak bitna kad je riječ o pronalasku partnera. Međutim teško je objasniti relativno ograničenu varijaciju u broju seksualnih partnera s porastom visine. Istraživanje je pokazalo da žene vole muškarce koji su viši od njih, pa je moguće da za žene postoji određena minimalna visina na koju pristaju i svi koji su viši od toga su potencijalni seksualni partneri. Stoga svi viši muškarci na kraju imaju podjednak broj seksualnih partnerica”, rekao je glavni autor studije, profesor David Frederick sa sveučilišta Chapman.

Kad je riječ o indeksu tjelesne mase, oni sa srednjim indeksom imali su najveći broj seksualnih partnerica, ali u stopu su ih pratili muškarci koje bismo svrstali u kategoriju pretilih. S tim da je važno napomenuti da je prag za kategoriju pretilosti bio prilično nizak.

“Muškarci koji izgledaju veće, snažnije i atletskije u pravilu su imali više seksualnih partnerica od drugih muškaraca”, ističe Frederick.

Izvor: index.hr



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button