Tuzlanski kanton

Otvoren najveći sajam poduzetništva GRAPOS EXPO 2022 – Predstavlja se više od 300 izlagača
Nakon dvogodišnje pauze, najveći sajam poduzetništva i obrta Grapos Expo ove godine je otvorio svoja vrata za izlagače i posjetioce.

Grapos Expo je sajam međunarodnog karaktera i razvojno-edukativnog usmjerenja, koji se godinama održava u Gračanici i najveći je sajam ovog tipa u BiH, a zasigurno spada među najveće i u regionu.

Ovogodišnji sajam otvorio je federalni ministar razvoja, poduzetništva i obrta Amir Zukić koji je ovom prilikom čestitao na uspješnoj organizaciji sajam za koji je istakao da predstavlja značajan poticaj za razvoj poduzetništva i obrta.

Nedžad Nuhanović, direktor sajma Grapos Expo, istakao je da se nakon dvogodišnje pauze Gračanica i cijeli Tuzlanski kanton vraćaju na listu međunarodnih sajmova.

Na ovogodišnjem sajmu je okupljeno 315 izlagača iz sedam zemalja. Upravo je broj prijavljenih izlagača garant da će sajam ove godine imati izuzetno bogat program, a neki od izlagača su BH Telecom, Kismet d.o.o., Lović&Co, Lafat-Komerc,…

Naredna tri dana će Gračanica biti centar poduzetništva u BiH, a sajam će bez sumnje doprinijeti stvaranju dobre poduzetničke klime.Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button