Muzika

Broj pregleda Konstraktinog nastupa raste vrtoglavom brzinom, daleko ispred svih

Nastup srpske predstavnice Ane Đurić Konstrakte na polufinalu Evrovizije u Torinu, na Jutjubu je pogledalo preko 920.000 ljudi za 12 sati, što je daleko više u odnosu na sve ostale takmičare koji su sinoć nastupili.

Prva iza Konstrakte, po broju pregleda sinoćnjeg nastupa, je predstavnica Španije Šanel, po kladionicama peta favoritkinja za pobjedu, sa 537.000 pregleda. Sinoć se publici predstavio i predstavnik Velike Britanije Sem Rajder, drugi favorit za trijumf na Evroviziji, koji je prikupio „skromne“ 122.000 pregleda.

Možda će Vas zanimati i:

Šanel i Sem Rajder su, međutim, sinoć nastupili van konkurencije, pošto su njihove zemlje dio „petorke“ osnivača Evrovizije, koja ima garantovano mjesto u finalu.

Od izvođača koji su se nadmetali za prolaz u finale, prvi iza Konstrakte po broju pregleda na Jutjubu je predstavnik Poljske Ohman, sa 276.000 pregleda.

Zanimljivo je da predstavnica Švedske Kornelija Jakobs, koja se na kladionicama kotira na visokom trećem mjestu, ima tek 134.000 pregleda, što je primjera radi, manje od Kipra koji se nije ni kvalifikovao u finale.

Od izvođača koji su nastupili u prvoj polufinalnoj večeri, najviše pregleda na Jutjubu, očekivano, imaju predstavnici Ukrajine Kaluš orkestar – 3,2 miliona. Oni su ujedno ubjedljivi favoriti na kladionicama za pobjedu u Torinu.

Treba imati u vidu i da je prvo polufinalno veče održano u utorak uveče, tako da ti nastupi imaju dva dana duži “život” na internetu u odnosu na izvođače u drugom polufinalu.

No, da broj pregleda na Jutjubu umije da “zavara” najbolje dokazuje primjer predstavnice Albanije Ronele. čiji polufinalni nastup ima više od dva miliona pregleda, a nije se plasirala u finale.

Izvor
Rs.n1info.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button

instagram volgers kopen volgers kopen buy windows 10 pro buy windows 11 pro