Tuzla

JKP Pannonica traži radnike: Pogledajte koje se plate nude za određene pozicije

U sklopu priprema za predstojeću sezonu, shodno unutrašnjoj organizaciji rada u ljetnom periodu, JKP Pannonica d.o.o. Tuzla je početkom aprila objavila poziv za prijem radnika za ljetnu sezonu u 2022. godini. Ostala su nepopunjena slijedeća radna mjesta:

–Ugostiteljstvo (osnovne neto plate sa dodacima: pečenjar – 1.000 KM, pomoćni pečenjar – 900 KM, konobar-950 KM, barmen – 1.000 KM)

Možda će Vas zanimati i:

Ponovo pozivamo zainteresovane kandidate da se prijave putem telefona 035 246 710 – kontakt osoba Habul Kenan i email kontakt@panonika.ba ili putem facebook stranice Panonika Tuzla BiH.

Poziv je otvoren do popunjavanja radnih mjesta.

Izbor kandidata će se izvršiti na osnovu intervjua i probnog rada, a prednost imaju kandidati sa iskustvom u obavljanju traženih poslova uz predočenje preporuka ranijih poslodavaca.

Sve dodatne informacije možete dobiti na telefon 035 246 710 – kontakt osoba Habul Kenan.

JKP Pannonica d.o.o. Tuzla”, navodi se u saopćenju iz ove institucije.

Izvor
Tuzlanski.ba

Jedan komentar na ovaj članak

  1. Jeste li bezuspješno pokušavali dobiti kredite od banaka? Hitno vam treba novac da se izvučete iz dugova? Trebate novac za proširenje ili osnivanje vlastitog posla? Uzmite zajam od jedne od vodećih kreditnih kompanija u Velikoj Britaniji. Možete se prijaviti putem WhatsApp-a: +14092051142 ili e-pošte: larryfox2017@hotmail.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button

instagram volgers kopen volgers kopen buy windows 10 pro buy windows 11 pro