LifestyleU fokusuZanimljivosti i zabava

Za proljetni predah odaberite magični Dubai: Specijalni popusti samo za putnike agencije Golden Tours

Ljeto u maju
Svi pričaju o proljetnom umoru i kako ga “liječiti”. Jedini pravi lijek je uzeti predah za sebe i ovog maja otputovati na neku magičnu destinaciju okupanu suncem i nahraniti oči ljepotama kakve ne možemo vidjeti svaki dan.

Skeptični oko toga da li možemo pronaći i priuštiti sebi jednu takvu destinaciju u pomoć smo pozvali našeg najpouzdanijeg partnera za ovakve “bijegove” – agenciju Golden Tours i saznali sve što nam je potrebno do odluke da krećemo na put.

Ovog maja pravi izbor je Dubai. 

Nakon što su uslovi za ulazak u UAE olakšani po pitanju COVID-a, te PCR više nije obavezan za sve putnike mnogi su se odlučili za Dubai kao željenu destinaciju. Razlog tome je veliki broj svjetskih atrakcija na jednom mjestu i cijene koje su pristupačnije više nego ikada ranije.
Mnogi tumače da je razlog tome mudra odluka vlasti da svoj turizam oporavi nakon pademije a turisti  biraju Dubai vjerujući da putovanje na ovu destinaciju nikada neće biti jeftiniji nego u ovom trenutku.
AKTUELNI USLOVI ULASKA U UAE

https://www.flydubai.com/en/plan/covid-19/dubai-travel-requirements

Svi putnici koji putuju u Dubai (bez obzira iz koje zemlje putuju) morat će pri dolasku u Dubai pokazati jedno od sljedećeg:
– štampana ili digitalna kopija važeće potvrde o vakcinaciji  na engleskom ili arapskom jeziku koja pokazuje da je putnik u potpunosti vakcinisan vakcinom odobrenom od strane Svjetske zdravstvene organizacije ili Ujedinjenih Arapskih Emirata

– štampana ili digitalna kopija važećeg negativnog certifikata za COVID-19 PCR test (sa QR kodom) na engleskom ili arapskom iz testa uzeti od strane odobrene zdravstvene službe najkasnije 48 sati prije planiranog polaska putničkog dolaznog leta za Dubai; ili
– važeće liječničko uvjerenje (sa QR kodom) na engleskom ili arapskom jeziku izdato od strane nadležnog tijela koje pokazuje da se putnik oporavio od Corona virusa SARS Cov-19 u roku od mjesec dana od dana oporavka do dana dolaska.
Pitali smo ekipu agencije Golden Tours kakve su aranžmane pripremili za putnike koji odaberu doživjeti ljeto u maju odlaskom u Dubai a ovo su sve informacije koje trebate znati:
– Datum: 11. – 16.5.2022. godine.
– Cijena aranžmana je 699 KM + aerodromske takse a cijena uključuje:
– Avio prevoz Sarajevo – Dubai – Sarajevo (Fly Dubai), obrok i piće na letu,  7 kg ručni prtljag + 20 kg predani prtljag
– 5 noćenja sa doručkom u hotelu Golden Tulip Media 4* (www.media-hotel.goldentulip.com) ili sličan
– Transfer aerodrom – hotel – aerodrom
– Pratilac grupe na našem jeziku koji će grupu dočekati na aerodromu u Dubaiju
– Troškove rezervacije i organizacije putovanja
U prilogu je i kompletan program, koji je dostupan na webu na linku: https://goldentours.ba/podaci/2022/04/DUBAI-11.-16.5.2022..pdf

POSEBNA PONUDA:

Za sve putnike koji rezervišu ili su do sada rezervisali program ljetovanja u Antaliji (avionom iz Tuzle), na programu Dubai agencija odobrava dodatni popust od 100 KM po osobi.
 
Za sve putnike koji rezervišu program Dubai, agencija će odobriti dodatni popust od 100 KM po osobi za nove rezervacije za program ljetovanja u Antaliji (avionom iz Tuzle).
Top 5 Tourist Attractions in Dubai | Gray Line Emirates & Oman
Ovu fenomenalnu ponudu rezervišite već danas pozivom na broj agencije Golden Tours 035 249-220 ili ih posjetite na adresi Maršala Tita 2a -2b u Tuzli.
Odaberite Dubai – jedino mjesto koje prevazilazi čak i snove!

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button