Zanimljivosti i zabava

Studentici obećali najnoviji IPHONE ako se skine, a onda je zbog toga izbacili sa fakulteta













Trenutak kada se ruska studentkinja Jevgenija S. skida gola kako bi dobila najnoviji smartphone postao je viralan na društvenim mrežama, a izazvao je i veliku buru u Rusiji. Jevgeniji se striptiz obio o glavu, s obzirom da su posljedice po nju bile vrlo ozbiljne, piše blic.rs

Ova 19-godišnja studentkinja je izbačena sa fakulteta nakon što je učestvovala u prevari u kojoj je nagrada bio najnoviji pametni telefon. Telefon koji je dobila u zamjenu za striptiz bio je jeftiniji, polovan i ukraden.

 Snimak je zabilježen u Troitsku u Rusiji, a na njemu se vidi kako Jevgenija rukama pokriva gole grudi dok nekoliko muškaraca gleda i uzvikuje.

Jevgenija je izbačena sa pedagoškog fakulteta nakon što su profesori vidjeli video-snimak na internetu. Tvrdi da je učestvovala u takmičenju nakon što su “muškarci u klubu učinili isto”.

Studenticu snimio jedan od gostiju u klubu

Snimljena na telefonu od strane posmatrača, snimak pokazuje domaćina takmičenja koji poziva Jevgeniju da skine svoj veš. On nudi da je zagrli dok to radi tako da gledaoci ne vide kako se publika uzbuđuje.

Njena majka, Elena, navodno radi nekoliko poslova kakol bi platila obrazovanje svoje kćerke.

Rekla je da je njena kćerka dovoljno stara da donosi svoje odluke, ali ponekad “radi ono što joj drugi kažu”.

– Ona nema 15 godina, trebalo bi da misli s svojom glavom – rekla je Elena.



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button