Zanimljivosti i zabava

MUDRI 10-GODIŠNJAK: Poslao poruku djeci i roditeljima nakon što su ga zadirkivali zbog tenisica!










Desetogodišnji Nyeeam Hudson, poznati mladi motivacijski govornik iz New Jerseyja koji ima više od 53.000 pratitelja na Instagramu, snimio je novi video u kojem je pozvao roditelje da ne odgajaju svoju djecu tako da im materijalne stvari budu važne u životu.
– Moj tata i ja bili smo u jednom lokalnom parku i zabavljali se kada mi se jedan klinac počeo smijati zbog mojih FILA tenisica, što sam ja naravno ignorirao. No kad sam sjeo u auto, prisjetio sam se nekih stvari koje je izrekao i tada sam odlučio snimiti video – kazao je Nyeeam za 6abc Action News.

– Nisu me uvrijedili njegovi komentari, samo su me inspirirali da objasnim drugima zašto je važno ne pridavati važnosti materijalnim stvarima.

U jednominutnom videu objavljenom na Instagramu, Nyeeam je kazao:

– Upravo sam bio u parku gdje je jedan dječak zafrkavao zbog mojih FILA tenisica. Ja nisam materijalist. Nosim FILA tenisice jer mi se sviđa boja i mislim da su cool. MOžda u današnje vrijeme nisu toliko popularne, no meni se sviđaju. Stoga sam mu rekao, da nije važno što imam na nogama, već ono što imam u glavi. Nije važno što nosim, u životu su važne informacije i znanje. Za 20 godina nećeš te tenisice moći obuti. Važno je što imaš u glavi. Tvoja mudrost. Tvoje znanje. Moć da inspiriraš drugog. Roditelji, molim vas da ne odgajate svoju djecu kao materijaliste, jer kada neće imati Jordanice ili cool odjeću, osjećat će se nevažnima. Osjećat će se da trebaju zlato ili Jordanice ili cool, popularne stvari kako bi bili bitni – poručio je Nyeeam.

https://www.instagram.com/p/BIijRXKg5Ms/

Za 6abc kazao je kako se nada da će ovaj video naučiti djecu da ne slušaju što drugi pričaju o njima i njihovoj odjeći ili bilo čemu drugom.

– Dok god se osjećate ugodno u vlastitoj koži, poštujete sebe i druge, možete imati osmijeh na licu – kazao je Nyeeam čije su riječi dirnule su brojne korisnike Instagrama.



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button