Promo

DOMOD – Naše ideje za Vaš dom

DOMOD je kompanija sa dugogodišnjim iskustvom u distribuciji i prodaji visokokvalitetnih proizvoda vodećih svjetskih brendova.

Kako su potrebe i želje kupaca jedinstven izvor inspiracije za DOMOD, po prvi put smo se odlučili prenijeti naše ideje za Vaš dom na stranice magazina u kojem smo na jednom mjestu objedinili sve što Vam treba za svakodnevni život u modernom domu.

Možda će Vas zanimati i:

Prije nego što se prepustite ugodnoj kupovini u DOMOD poslovnicama ili putem web prodaje na www.domod.ba, prelistajte magazin u kojem smo u saradnji sa našim partnerima pripremili smjernice za opremanje doma najkvalitetnijim uređajima vrhunskog dizajna i inovativnih tehnologija koji štede energiju i vrijeme.

Posjetite jednu od 14 DOMOD (https://domod.ba/lokacije) poslovnica i preuzmite Vaš primjerak magazina 1650269449-magazin.pdf (domod.ba) ili se iz udobnosti svog doma prepustite online prelistavanju na web stranici www.domod.ba.

Sinergiji kvalitetne robe, cijena i usluga po kojoj je DOMOD prepoznatljiv dodali smo i besprijekornu ponudu vrhunskih uređaja ugradbene tehnike i samostojećih aparata svjetski poznatih brendova: Samsung, Gorenje, Whirpool, Indesit, Bosch, Vox, Beko i Miele koje smo objedinili na pažljivo odabranim stranicama magazina na kojima smo istaknuli i prednosti inovativnih tehnologija za koje možda i niste znali, ali će Vas oduševiti i potaknuti da se što prije obradujete uređajima koji štede vrijeme, energiju i novac.

Prelistajte magazin, prepustite se našim idejama, zakoračite u DOMOD, iskombinujte uređaje ugradbene tehnike omiljenog brenda i uštedite! U nekoliko koraka možete doći do savršene kuhinje jer svaki ugradbeni artikl ima svoj popust (https://domod.ba/novosti/akcija-ugradbena-tehnika/104):

  • 1 uređaj 5%
  • 2 uređaja 10%
  • 3 uređaja 15%
  • četiri i više uređaja 20%

Iako je magazin nešto sasvim novo što smo pripremili za Vas, ne zaboravite da DOMOD kontinuirano nudi akcijske pogodnosti prilikom kupovine, kao i trajne pogodnosti u vidu popusta na gotovinsko plaćanje, kupovine na rate i kreditnih linija.

Posjetite nas na drugom spratu u Porto Centru Živinice.

Domod – gdje počinje dom!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button

instagram volgers kopen volgers kopen buy windows 10 pro buy windows 11 pro