Crna hronika

Nevjerovatna situacija u Laktašima: Policajci ostali šokirani nakon što su uhapsili Darka Z.










Darko Z. (23) iz Trna teško je povrijeđen nakon što je u ponedjeljak naveče iskočio kroz prozor prvog sprata Policijske stanice u Laktašima u koju je pozvan da kao osumnjičeni da izjavu na okolnosti više krivičnih djela krađe!

Kako saznaje Avaz.ba Darko Z. je skočio sa visine od oko četiri metra i pao je na zemlju, usljed čega je zadobio prelom 1. i 2. lumbalnog pršljena. Šokirani policajci ukazali su mu prvu pomoć do dolaska ekipe Hitne pomoći koja ga je prevezla u UKC Republike Srpske. Srećom, njegovo stanje je stabilno i nakon medicinskog zbrinjavanja je pušten na kućno liječenje.

Marija Markanović, portparol CJB Banjaluka, potvrdila je da su dva lica pozvana u službene prostorije radi ispitivanja nakon čega je jedan od njih skočio kroz prozor.

– Dok su policijski službenici ispitivali jedno lice, drugo lice, koje je čekalo u hodniku, je bez ikakvog povoda iznenada iskočilo kroz prozor. O svemu je obaviješteno Okružno javno tužilaštvo u Banjaluci koje je naložilo da se izvrši uviđaj na mjestu samopovrijeđivanja i da se o tome dostavi izvještaj – istakla je Markanovićeva, navodeći da osumnjičenom ni na koji način bezbjednost nije bila ugrožena niti su prema njemu primjenjivana sredstva sile ili prinude.

 



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button