Big Bang #HerojiGeneracije

BIG BANG Challenge te čeka: Ostalo je još 9 dana za prijave za najveće priznanje mladima na TK










BIG BANG Challenge na Radio Kameleonu predstavio je već tri kategorije, poduzetništvo i start up, nauka i obrazovanje i ekologija, a uskoro ide i detaljan presjek preostalih sedam kategorija.

Iako je prošlo veoma malo vremena od momenta od kada su prijave na BIG BANG Challenge otvorene, bilježimo podjednak broj kandidata za najveće PRIZNANJE za mlade u Tuzlanskom kantonu  u apsolutno svim kategorijama.

Aleksandar Veliki je sa osamnaest godina postao vođa  i krenuo u pokoravanje svijeta… BIG BANG Challenge djeluje lokalno, ali razmišlja globalno i želi da VI već sa petnaest i do 29 godina budete Veliki i korištenjem uma budete verzija Makedonskog u 21. vijeku tako što ćete se prijaviti i dati sebi šansu za PRIZNANJE koje će Vam otvoriti mnoga vrata.

I.D. 

Imam šesnaest godina i već sviram pet muzičkih instrumenata, imam i mnogo osvojenih nagrada, ali smatram da više medijske pažnje dobijaju stvari koje uopšte nemaju veze sa umjetnošću i baš zato sam se prijavila na BIG BANG Challenge.

E.A

Mene je prijavila mama zato što ostvarujem dobre rezultate u matematici, ali nisam siguran kako bi mi ovo priznanje pomoglo u budućnosti… Međutim, roditelji su me ubijedili da bi ovo značilo i mogućnost da me primjete predstavnici prestižnih fakulteta u EU sa dobrim stipendijama.

Podsjećamo da je ostalo još DESET dana za apliciranje i ako ste na neki način kreatori MUZIKE, INOVACIJA, EKOLOGIJE, MEDIJA, AKTIVIZMA, NAUKE, SPORTA ili ako imate EURO PRO stavove onda ste definitivno (ne)svjesno već dio BIG BANG Challengea i definitnivno treba da se prijavite, da prijavite nekoga ili da vas neko prijavi.

BigBang Challenge će uspješnim mladim, novim liderima dodijeliti priznanje za uložen rad i trud, kako bi na taj način istaknuli inspirativne zvijezde iz komšiluka.

PRIJAVITE se za BigBang Challenge priznanje klikom OVDJE.

#herojigeneracije

#totalnopozitivan

#radiokameleon

 

 



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button