Zanimljivosti i zabava

Žene otkrile najčudnije stvari koje su tipovi radili tokom seksa: “Stao je i htio me podojiti”










MAN'S HEALTH pitao je 11 žena za najneugodnije iskustvo koje su doživjele u krevetu, a neka od njih su zaista čudna. Uostalom, procijenite sami.

Katie (22)

“Dečko je stao usred seksa kako bi me pokušao podojiti. Nekad je radio na farmi…počeo je raditi čudne kretnje i zvukove te se počeo smijati. Ja sam bila ‘koji ku*ac se događa, nisam ti ja krava’.”

Emily (22)

“Jednom me tip slučajno opalio laktom i raskrvario mi nos. Rekao je da sam dobro i nastavio me ševiti kao da se ništa nije dogodilo.”

Leah (22)

“Spetljala sam se s tipom i završili smo kod njega. Mazili smo se pa je otišao do ormarića. Mislila sam da ide po kondom, no izvadio je kateter kućne izrade. Navodno ga to napaljuje. Mislim da ne treba dodati da sam izjurila iste sekunde.”

Ria (22)

“Jednom mi je tip rekao: ‘Osjećaš li ga sad, gospođo Krabs?’ Citirao mi je Spužva Boba.”

Lily (25)

“Imala sam neugodan i loš seks s tipom koji je doslovno vikao ‘DIRAJ MI BRADAVICE’. Mislim da nije htio vikati, ali ga je ponijelo, no bili smo potpuno neusklađeni. Zatim mi je rekao kako da “petljam” po bradavicama, što me zbunilo. No, jednom kad sam shvatila što je htio, svršio je za 30 sekundi.”

Natasha (22)

“Tip s kojim sam se redovito viđala htio je da se skupa tuširamo svaki put nakon seksa, što i nije neki problem, no nije bilo diranja. Samo me htio prati. Zbilja čudno.”

Jane (28)

“Nisam “g-točka osoba”, to kod mene ne pali. Znam točno kako postići orgazam bar dva puta svaki put kad se seksam. Najčudnija stvar koju je tip napravio nije to što je učinio, već što je rekao. Deset minuta rukom mi je tražio G točku, a kad sam mu htjela ljubazno objasniti da nema smisla, odmaknuo se od mene i užasno razočaran zaridao: ‘Ali trebalo bi biti dobro’.”

Lizzy (22)

“Tip se najeo ljutih pilećih krilaca i nije dobro oprao ruke. Vagina mi je gorjela sat vremena i morala sam se tuširati nekoliko puta.”

Freedom (22)

“Jedino čudno seksualno iskustvo bilo mi je kad sam prvi put tipu pušila. Pljunula sam kad je svršio, na što je on odmah popizdio. ‘Nemoj to više nikad napraviti’, rekao mi je.”

Alicia (28)

“Modificirao je šok-ogrlicu od psa i tražio me da ga šokiram tokom seksa. Odbila sam, a kad smo se seksali bio je silovit. Ispostavilo se da je ipak stavio ogrlicu i šokirao se tokom seksa.”

Caroline (29)

“Seksala sam se s tipom koji je tokom snošaja nenormalno kolutao očima. Najčudnija stvari ikad. Seks je bio dobar pa sam žmirila.”



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button