Promo

OVO MOŽE SAMO ITACADEMY: Doživotno školovanje po cijeni jednogodišnjeg programa!
ITAcademy već godinama na regionalnoj IT sceni važi za obrazovnu ustanovu na kojoj, pored najkvalitetnijih znanja i vještina, dobijate i najkompletniju podršku za razvoj IT karijere, kakvu ne pruža nijedna druga IT škola u ovom dijelu Evrope. Međutim, na ITAcademy su odlučili da ponovo pomjere granice u obrazovanju budućih IT stručnjaka.

Naime, na ovoj obrazovnoj ustanovi u toku je proljetni upisni rok, pa buduće polaznike koji u ovom periodu odluče da započnu školovanje očekuje značajan popust na školarinu, ali i jedinstvena mogućnost doživotnog školovanja po cijeni samo jednog programa.

Dobro ste pročitali! Na ITAcademy su stvorili nesvakidašnji program edukacije koji vam omogućava da nakon jednogodišnjeg školovanja nastavite sa potpuno besplatnim usavršavanjem kad god se za tim ukaže potreba. Neograničen broj puta. Neograničen broj godina.

Ukoliko razmišljate o dugogodišnjoj karijeri u IT oblasti, ovu priliku ne smijete propustiti. Zbog tehničkih kapaciteta koji su odvojeni za ovakvu vrstu školovanja, ovu ponudu neće moći da iskoriste svi kandidati, pa je potrebno da se prijavite što prije. Da saznate više i rezervišete svoje mjesto, posjetite ITAcademy sajt.

Steknite najtraženija IT znanja za samo 12 mjeseci. Nastavite sa besplatnim usavršavanjem kad god se pojavi nova tehnologija 

Bez obzira na to za koji odsjek i program se odlučite, nakon završetka školovanja na ITAcademy dobijate mogućnost da nastavite sa usavršavanjem kad god se za tim ukaže potreba.

To konkretno znači da, čim se u programu ITAcademy pojavi nova verzija softvera ili tehnologije za koju ste slušali nastavu, stičete pravo da se prijavite za besplatno školovanje putem najsavremenije platforme za učenje na daljinu.

Zahvaljujući ovako jedinstvenoj prilici, možete biti sigurni da vaše znanje nikada neće zastarjeti. ITAcademy vam omogućava da uvijek budete u toku sa najnovijim tehnologijama i znanjima, što je vrlo važno ukoliko želite da budete tražen i visoko plaćen IT stručnjak.

Da biste bili konkurentni u IT svijetu, važno je da se neprekidno usavršavate

Danas je u surovom poslovnom okruženju konkurencija oštra i svi se trude da rade bolje i više. A ono što vas može izdvojiti od ostalih jeste znanje koje je aktuelno i primjenljivo u praksi. 

Ali tu postoji i jedan problem. Živimo u svijetu u kome se tehnologija razvija ogromnom brzinom, a to znači samo jedno: znanja zastarijevaju brže nego ikada ranije. A znanje koje zastari zapravo prestaje da bude znanje.

Svi oni koji su se odlučili za unosnu i izuzetno plaćenu karijeru IT stručnjaka znaju koliko brzo se razvijaju novi alati i pojavljuju nove tehnologije. Da biste mogli da obavljate svoj posao uspješno, izuzetno je važno da budete u toku sa ovim promjenama. Samo tako možete imati uspješnu IT karijeru.

Zbog toga neograničeno školovanje koje vam donosi ITAcademy predstavlja zaista dragocjenost za svakoga ko ozbiljno razmišlja da postane IT stručnjak.

ITacademy, škola koja se razlikuje od svih ostalih

ITAcademy je jedina škola na Balkanu i jedna od malobrojnih u Evropi koja ima zvanična partnerstva sa najcjenjenijim svjetskim institucijama i IT kompanijama kao što su Microsoft, Adobe, Oracle, Zend, Autodesk i Cambridge, zbog čega su znanja i certifikati koje dobijate na ovoj instituciji priznati kod poslodavaca širom svijeta. 

Bez obzira na to koja od najtraženijih IT oblasti današnjice vas interesuje: programiranje, dizajn i multimedija, administracija, IT poslovanje, 3D dizajn i CAD ili razvoj mobilnih aplikacija, na ITAcademy ćete znanja i vještine dobijati od najcjenjenijih stručnjaka iz tih oblasti.

Takođe, u skladu sa svojim potrebama i afinitetima možete se odlučiti za tradicionalno školovanje u učionici ili za online nastavu – putem napredne platforme za učenje na daljinu, pri čemu kroz oba modela stičete potpuno isti kvalitet znanja.

ITAcademy je poznata i kao ustanova koja ne samo da svojim polaznicima donosi četvorogodišnje IT vještine za manje od 12 mjeseci školovanja već im i pruža čitav niz alata i servisa za razvoj karijere zahvaljujući kojima oni u rekordnom roku dolaze do posla. Tako vas tokom školovanja na ITAcademy očekuju fakultativni kursevi engleskog i njemačkog jezika za one koji žele da rade u inostranstvu, prakse u najuglednijim regionalnim IT kompanijama, 100 besplatnih sati u IT hubovima, program za razvoj ličnih i profesionalnih vještina, pomoć u učenju i zapošljavanju i još mnogo toga. Jednostavno, na ITAcademy dobijate kompletnu podršku za svoju buduću karijeru.

 Prijavite se što prije, ovu ponudu neće moći da iskoriste svi

Za razliku od drugih IT-jevaca koji moraju skupo da plaćaju usavršavanja svaki put kad se pojavi neka nova tehnologija ili da se snalaze za samostalno učenje, zahvaljujući ovom jedinstvenom ITAcademy programu možete biti sigurni da ćete najaktuelnija znanja dobijati na vrijeme, potpuno besplatno.

Međutim, važno je da znate i da ova ponuda važi samo za ograničen broj ITAcademy polaznika i da zbog toga neće moći svi koji se prijave da je iskoriste.

Zato rezervišite svoje mjesto na vrijeme preko ITAcademy sajta i, pored školovanja po sniženim cijenama, obezbijedite sebi i edukaciju za čitav život.Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button